Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi - Son Dakika
Güncel

Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi

Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi

Diyarbakır'da lise öğrencisi, okulda iki öğretmeninin saldırısına uğradığını ve kolunun kırıldığını belirtip savcılığa can güvenliği talepli suç duyurusunda bulundu.

19.06.2015 11:13  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da bulunan Namık Kemal Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Sadullah Ümütlü, okulda iki öğretmeninin saldırısına uğradığı ve kolunun kırıldığını iddia ederek savcılığa can güvenliği talepli suç duyurusunda bulundu.

Öğrencinin suç duyurusu üzerine okulun müdür yardımcısı V.A. da bıçaklandığını öne sürerek, savcılığa öğrencisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

DARP RAPORU VAR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Bağlar İlçesi Namık Kemal Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Sadullah Ümütlü, Müdür Yardımcısı V.A. ile öğretmen Y.Ç.'den şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Ümütlü dilekçesinde, şüphelilerin kendisini yumruk ve sopa ile dövdüğünü ve ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Dilekçesinde okulda can güvenliğinin bulunmadığını belirten Ümütlü, gördüğü şiddet sonucu kolunun çatladığına ve gözünün morardığına dair hastaneden aldığı darp raporunu da ekledi.

ÖĞRETMENLER DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Haklarındaki suç duyurusu üzerine savcılığa başvuran müdür yardımcısı V.A. ve öğretmen Y.Ç. de Sadullüh Ümütlü'den şikayetçi oldu. Müdür Yardımcısı V.A., olay günü Sadullah Ümütlü'nün kolunu pencere camına vurarak çatlattığını ileri sürerek, çıkan kargaşada öğrencilerin kendilerine saldırdığını ve kendisinin de bıçakla kolundan yaralandığını iddia etti.

Savcılık, tarafların karşılıklı şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı ve okuldaki güvenlik kamerası görüntülerini istetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci, Öğretmenine Karşı Can Güvenliği İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • MURAT: ALLAH ÖĞRETMENLERLE POLİSLERE YARDIM ETSİN SABIR VERSİN. TİPE BAK YA EVLADIM OLSA GÜNDE DÖRT ÖĞÜN DÖVERİMMMMMMMMMMMMM 16 58 Yanıtla
  • Ogretmen terbiyecisi: Ben okuldayken ogretmenler beni gurunce yolunu Degistirirlerdi Okula gelme Diplomani Taktirle verecegiz Gerisini siz dusunun Ogrenci Gelecektir Geleceginle oynama Kayip edersin ogretmen Akilli ol 68 3 Yanıtla
  • ferdi: Bu cocugun tipi bozuk. ne guzel yapmışlar 25 37 Yanıtla
  • erzurumlu: bence o öğretmene bir meydan dayağı atılsın kırk kırbaç cezası verilsin 13 34 Yanıtla
  • nemrut.....: Vay kuzu bu ya çok tatlı bir çocuk tipe bak nasılda masum bakıyor insanın baktıkça tokatlıyası geliyor getirin bana mazlumu..... 40 7 Yanıtla
  • mtz: tipe bak yaa tam sopalık bunu hergün dövsen gene hırsını alamazsın... 26 8 Yanıtla
  • AMED: diyarbakılıların yüz karası.. 29 5 Yanıtla
  • GS****: TİP HİÇ MAHSUM GÖZÜKMÜYOR GUNDİNİN 29 2 Yanıtla
  • obama: kesin birşey yapmıştır ben 15 yaşındayım 9. sınıfım o 17 yaşında 9. sınıf 2 sene kalmış sıkıntılı bir öğrenci 26 1 Yanıtla
  • ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER : OĞLUM OLSA KALECİ ELDİVENİYLE SEVERİM 6 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement