Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ Silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyon Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, 3 tabanca, 3 yedek şarjör, 142 mermi, 25 çek ve senet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

17.06.2016 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyon

Operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, 3 tabanca, 3 yedek şarjör, 142 mermi, 25 çek ve senet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi

İstanbul'da organize suç örgütüne yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde silahla yaralama, silahlı tehdit, yağma, haraç isteme, zorla senet imzalatma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işledikleri iddia edilen şebeke üyelerine yönelik çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Beyoğlu'nda 14 Haziran'da eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Aramalarda, 3 tabanca, 3 yedek şarjör, 142 mermi, 25 çek ve senet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Elebaşılarının cezaevinde olduğu öğrenilen şebeke üyelerinin 5 kişiden 817 bin lira ve 6 bin avro yağmaladıkları, 3 kişiye toplam 1 milyon 173 bin lira meblağlı senetleri zorla imzalattıkları, bir iş adamından 40 lüks kol saatini gasbettikleri, 2 kişiyi yaraladıkları ve 1 kişinin iş yerini kurşunladıkları öne sürüldü.

Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement