Philips Fuar'a Damgasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

Philips Fuar'a Damgasını Vurdu

Philips Fuar\'a Damgasını Vurdu

IFA Tüketici ürünleri, 2012 yılında da zengin teknolojik içeriğiyle göz kamaştırdı.

04.09.2012 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IFA TÜKETİCİ ÜRÜNLERİ FUARI'NA PHILIPS YENİLİKLERİ DAMGA VURDU

Philips'in sağlık ve hayatı kolaylaştırma odaklı akılcı ürünleri, bu yıl da IFA'nın yıldızı oldu.

Hayatı kolaylaştıran sağlıklı Philips ürünleri, bu yıl da IFA Tüketici Ürünleri Fuarı'nda oldukça yoğun ilgi gördü. Jamie Oliver'la birlikte geliştirilen "Philips HomeCooker" ve 1950'lerin retro havasını yansıtan Philips Orijinal Radyo konsepti, fuarın en çok ilgi gören ürünleri arasındaydı.

Philips, 31 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Berlin'de gerçekleştirilen IFA Tüketici Ürünleri Fuarı'nda kişisel bakım, sağlık ve iyi yaşam, küçük ev aletleri ve eğlence sistemleri alanında yenilikçi ürünleriyle tüketicilerle buluştu.

Philips HomeCooker, Philips'in Jamie Oliver'la birlikte geliştirdiği yeni mutfak ürünleri serisinin ilki olma özelliğine sahip. Aynı anda "hazırlama ve pişirme" fonksiyonunu bir arada sunan HomeCooker'la, en yoğun gününüzde dahi mükemmel ev yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Ses sistemleri konusundaki deneyimini yeni nesil ev eğlence sistemlerine de yansıtan Philips, IFA'da görücüye çıkardığı Philips Fidelio Wireless Hi-Fi serisi ürünleri ve kablosuz Hi-Fi sistemleri üzerine geliştirdiği benzersiz çözümleriyle; Apple, Android, tablet ya da dizüstü bilgisayarlar üzerinden yüksek performanslı, kablosuz ses aktarımına olanak sağlıyor. Ayrıca, Philips Orijinal Radyo konseptiyle, ilk kez 1955'te lanse edilen "Philetta 254" modelinden ilham alınarak, benzersiz bir ürüne imza atıldı.

IFA'da bir diğer Philips yeniliği ise kişisel bakım alanındaydı. Philips'in yeni 3'ü 1 arada bakım kiti, daha az aparat kullanarak, daha hızlı ve daha zengin alternatiflerle dış görünümünüzü yenilemenizi sağlıyor. Stil sahibi beyler, Philips Styleshaver'la kolay ve hızlı bir şekilde, dış görünümlerini şekillendirebilecek ve tarzlarını oluşturabilecekler.

Philips Tüketici Ürünleri CEO'su Pieter Nota, "Bu yıl IFA'da sergilediğimiz yenilikçi yaklaşımdan son derece mutluyuz. Jamie Oliver ile birlikte geliştirdiğimiz Philips HomeCooker, özellikle çalışan ailelerin taze yemek hazırlamalarını sağlayarak, Philips'in insanların hayatını nasıl kolaylaştırdığına dair harika bir örnek teşkil ediyor" şeklinde konuştu.

IFA Tüketici Ürünleri Fuarı'na birçok farklı ürünle damga vuran Philips, kulaklık setlerinden ev sinema sistemlerine, kablosuz telefonlardan temizlik ürünlerine kadar birçok alanda hayatı kolaylaştıran yenilikle ve inovatif bakış açısıyla, tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philips Fuar'a Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement