Polislerin Sorgusu Yeniden Başladı, Avukatlar Duruşmayı Terk Etti - Son Dakika
Güncel

Polislerin Sorgusu Yeniden Başladı, Avukatlar Duruşmayı Terk Etti

Polislerin Sorgusu Yeniden Başladı, Avukatlar Duruşmayı Terk Etti

İfadesi alınmayan 21 polisin sorgusu bugün saat 11.30'da başladı. Fakat avukatlar, müvekkillerinin savunma hakkının ellerinden alındığı gerekçesiyle duruşmayı terk etti.

29.07.2014 15:17  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz operasyonu kapsamında adliyede bulunan şüphelilerin sorgusuna tekrar başlandı.
Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 49 şüpheliden aralarında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün de bulunduğu 28 kişinin sorgusu tamamlanmıştı. Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimi İslam Çiçek gece ara verdiği sorguya saat 11.30 sıralarında tekrar başladı.

AVUKATLAR CÜBBELERİNİ ÇIKARTTI

Bir süre sonra polislerin savunma haklarının tekrar engellendiğini belirten avukatlar, cübbelerini bırakıp duruşmayı terk etti.

Polislerin avukatlarından Ömer Turanlı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada polislerin sorgusu sırasında adliyede çıkan krizi duyurdu. Turanlı, "Savunma hakkımız tekrar engellendi. Kriz çıktı. Avukatlar cübbe bırakıp duruşmayı terk etti." dedi.

GÖZALTI SÜRESİ 3 GÜN AŞTI

22 Temmuz'da gözaltına alınan polis müdürlerinin 4 günlük gözaltı süreleri 25 Temmuz'u 26 Temmuz'a bağlayan gece yarısı doldu. Buna rağmen savcılık bu süre zarfında zanlıları mahkemeye sevk etmedi. Bunun üzerine polislerin avukatları CMK 91. maddeye göre şüpheli polislerin öngörülen süreler içinde hakim karşısına çıkarılamadıklarını hatırlatarak serbest olduklarını belirtti. Ancak polislerin adliye dışına çıkmalarına polis tarafından izin verilmedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Polislerin Sorgusu Yeniden Başladı, Avukatlar Duruşmayı Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • siyabent: vatan haınlerı sorgulanmalı polısde olsa 12 13 Yanıtla
  • Orhan Eroğlu: EVDE SIFIRLANAN MİYARLARCA DOLAR RÜŞVET PARALARAIYLA BİRLİKTE, HAKKIN, HUKUKUN, ADALETİN, VİCDANIN VE İNSANLIĞIN SIFIRLANDIĞININ RESMİDİR BU GÖRDĞÜMÜZ MANZARA. KAÇ İSMAİL KAÇ DİYEN BİR HAKİMİN HUKUKSUZLUĞUNUN RESMİDİR BU RESİM. SİZİ BURAYA TIKAN GÜÇ BÖYLE İSTİYOR DİYEN Bİ ADALETSİZLİĞN RESMİDİR BU RESİM. HAVUZUN MEDYASININ SATILIK BALIKLARINI HAVUZA ATILAN YEMLERLE PALAZLANDIĞININ RESMİDİR BU RESİM. REZİL ZARRABA GEREKİRSE SENİN ÖNÜNE YATARIM DİYEN Bİ İÇ İŞLERİ BAKANININ RESMİDİR BU RESİM. HALA HESABI VERİLEMEYEN 700 BİN DOLARLIK SAATİN RESMİDİR BU RESİM. BU RESİM HIRSIZIMI NİYE YAKALADIN VE HIRSIZIMA DOKUMAMAZSININ RESMİDİR. BU RESİM PADİŞAHIM SEN ÇOK YAŞA ÇOK YAŞA PADİŞAHIMIN RESMİDİR. UNUTMAYINKİ MAZLUMUN AHI İNDİDİR ŞAHI. GÜN OLA HARMAN OLA KİM İNDE KİM NEREDE İLAHİ AFALET TECELLİ EDECEK ER GEÇ. 12 10 Yanıtla
  • MURAT: ohoooo, burayı paraleller sarmış. . sayınız epey var yahuuu. . siz kesin Tayyip'i devirirsiniz :))) muhaahaahaaaa 1 2 Yanıtla

Advertisement