Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile Görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Genelkurmay Başkanı Muhammed bin Zeyd Al Nahyan ile görüştü.

23.10.2014 21:17

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Genelkurmay Başkanı Muhammed bin Zeyd Al Nahyan ile görüştü.

Rusya'nın Soçi şehrinde gerçekleşen görüşmede konuşan Putin, Rusya ile BAE arasındaki ilişkilerin başarılı bir şekilde gelişmesinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Putin, iki ülke arasındaki politik ve ekonomik ilişkinin son yıllarda katlanarak arttığına vurgu yaparak, Rusya'nın BAE ekonomik fonlarına ciddi güven duyduğunu söyledi. Putin, görüşmede İsrail- Filistin, Irak ve Libya konularında görüş alışverişinde bulunmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Al Nahyan ise Rusya'nın Ortadoğu'yu ilgilendiren konularda önemli rol üstlenen bir ülke olduğunu kaydetti. Al Nahyan, "İlişkilerimiz biz ayrıcalıklı kılıyor. Önümüzde büyük hedefler var, bunlara ulaşırsak ilişkilerimiz daha da aktif bir şekilde gelişecek" diye konuştu. - Moskova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement