Şair Simitçinin İlk Günkü Geliri Küçük İlkay'a - Son Dakika
Güncel

Şair Simitçinin İlk Günkü Geliri Küçük İlkay'a

Şair Simitçinin İlk Günkü Geliri Küçük İlkay\'a

Burhaniye'de simitçilik yapmaya başlayan şair Ahmet Nedim Hergül, ilk günkü gelirini lenfoma kanseri olan İlkay Alkan için açılan kampanyaya bağışlayacak.

17.06.2015 15:20  Güncelleme: 15:29

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde simitçilik yapmaya başlayan şair Ahmet Nedim Hergül, ilk günkü gelirini lenfoma kanseri olan 7 yaşındaki İlkay Alkan için açılan kampanyaya bağışlayacak.

Burhaniye'de ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi, lenfoma kanseri olan İlkay Alkan için başlatılan yardım kampanyasına destekler artıyor. 2 çocuk babası Ahmet Nedim Hergül, iki yıl önce rahatsızlığı nedeniyle ara verdiği simitçiliğe geri döndü. 30 yıl içtiği sigarayı bıraktıktan sonra sigara karşıtı şiirler yazmaya başlayan Hergül, Ali Çetinkaya Caddesi'ndeki tezgahında simit satmaya başladı. İlk günkü gelirini Lenfoma kanseri olan İlkay Alkan için düzenlenen kampanyaya bağışlayacağını söyleyen Hergül, "Şiirlerimi de tezgahın yanındaki duvarda sergiledim. Müşterilerim hem simit alsın hem de şiirlerimi okusunlar. Bu arada ilk günkü kazancımı da İlkay Alkan için açılan kampanyaya bağışlayacağım. Küçük kızın tedavisinde benim de katkım olsun. İnşallah sağlığına kavuşur" dedi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şair Simitçinin İlk Günkü Geliri Küçük İlkay'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement