Şampiyonlar Yarış Parkurlarını Seçti - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlar Yarış Parkurlarını Seçti

Şampiyonlar Yarış Parkurlarını Seçti

Rekabetle eğlenceyi buluşturan sıra dışı koşu yarışı Wings For Life World Run, bu yıl Wings For Life Vakfı tarafından ikinci kez organize ediliyor.

31.01.2015 11:53  Güncelleme: 11:54

Omurilik araştırmalarına dikkat çekmek üzere hayata geçirilen yarış 2014'te olduğu gibi 2015'te de dünyanın her yerinde aynı anda başlayacak. 3 Mayıs'ta startı verilecek koşuya katılanlar altı kıtada ve 35'ten fazla lokasyonda Türkiye saatiyle 14.00'da başlayacak. Amaç, omurilik felci nedeniyle koşamayanların sesini tüm dünyaya koşarak duyurmak.

Başvurular devam ederken 34 ülkede koşulan 2014 yarışının şampiyonları da bu seneki parkurlarını seçti. Geçen senenin şampiyonlarına bu sene için açık bilet verildi. Diledikleri ülkede yarışa katılabilen şampiyonların seçimleri ilginç bir istatistik ortaya koydu. Hemen hemen tüm şampiyonlar, sadece farklı bir ülkeyi seçmekle kalmadılar, adeta kıta değiştirmek istediklerini gösterdiler. Güney Amerikalı şampiyonlar Avrupa ülkelerini ve Avustralya'yı seçerken, Avrupalı şampiyonların en büyük tercihi Avustralya ve Japonya oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonlar Yarış Parkurlarını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement