Sanatseverler 'İstanbul: Be My World' Sergisinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sanatseverler 'İstanbul: Be My World' Sergisinde Buluştu

Sanatseverler \'İstanbul: Be My World\' Sergisinde Buluştu

Farklı projelerle kültür ve sanata destek veren Kosifler Oto, İngiliz Ressam Ned Pamphilon'un resim sergisinde sanatseverleri bir araya getirdi.

31.05.2016 15:17

Farklı projelerle kültür ve sanata destek veren Kosifler Oto, İngiliz Ressam Ned Pamphilon'un resim sergisinde sanatseverleri bir araya getirdi. İstanbul resimleri ve Atatürk temalı eserleriyle Türkiye'de de yakından tanınan Pamphilon, Kosifler Oto Bağdat Caddesi'ndeki sergisinde İstanbul'un yoğun şehir hayatının temposunu tuvale aktardı. Anadolu Yakası'nda ilk defa bir otomobil showroom'unda gerçekleştirilen resim sergisi İstanbulluların da ilgisini çekti. Yoğun ilgi nedeniyle 1 hafta daha uzatılan sergiyi yaklaşık 1 ay gibi kısa bir sürede yüzlerce kişi ziyaret etti.

Kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyleyen Kosifler Oto Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Hilal Kosif, "Kosifler Oto olarak, sanatı günlük hayatın içerisine dahil ederek, sanatın geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz. Resim sergisini alışılanın aksine galeriden çıkararak bir otomobil showroom'unun içerisine konumlandırdık. Böylece Kadıköylülerin dikkatini çekmeyi başardık. Bundan sonra da showroom'umuzda farklı etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Ned Pamphilon, İstanbul: Be My World, sergisinde yer alan İstanbul ve Atatürk temalı eserlerin içinde BMW temalı bir sanat eseri de yer aldı. Tarihi yarımadanın önemli simgeleri ile BMW X1 modelini tualine taşıyan Ned Pamphilon, bu özel tabloyu Hasan Kosif'e armağan etti. Pamphilon "Ben kendimi evimde gibi hissediyorum. Çünkü ben de bir BMW kullanıcısıyım ve markaya karşı ayrı bir ilgim var. Sanata olan ilgisi ve sergimize olan desteği için Kosifler ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sanatseverler 'İstanbul: Be My World' Sergisinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement