Şanlıurfa'da, Suriyeli 2 Gazeteci Boğazları Kesilerek Öldürüldü (2) - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da, Suriyeli 2 Gazeteci Boğazları Kesilerek Öldürüldü (2)

Şanlıurfa\'da, Suriyeli 2 Gazeteci Boğazları Kesilerek Öldürüldü (2)

Cesetleri MORGA GÖNDERİLDİ, ARKADAŞI FİRARDA Şanlıurfa'da sabah saatlerinde yakınları tarafından boğazları kesilmiş halde bulunan kentte haftalık olarak çıkarılan 'Ayn El Vatan' gazetesi çalışanları Suriyeli Fariz Hamadi ile İbrahim Abdulkadir'in cesetleri olay yerinde 5 saat süren çalışmanın ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

30.10.2015 16:38

Cesetleri MORGA GÖNDERİLDİ, ARKADAŞI FİRARDA

Şanlıurfa'da sabah saatlerinde yakınları tarafından boğazları kesilmiş halde bulunan kentte haftalık olarak çıkarılan 'Ayn El Vatan' gazetesi çalışanları Suriyeli Fariz Hamadi ile İbrahim Abdulkadir'in cesetleri olay yerinde 5 saat süren çalışmanın ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Boğazları kesilerek öldürülen Suriyeli 2 gazetecinin katillerinin yakalanması için polis, bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Polislerce yapılan incelemede, Suriyeli gazetecilerin boğazlarının kesilmesinin IŞİD'in infaz şeklini andırdığı ileri sürülürken, dün gece öldürülen Hamadi ve Abdulkadir ile birlikte evde olan Suriye uyruklu Talas Surur'a ise ulaşılamadığı bildirildi.

Polis, cinayetin ardından kendisine ulaşılamayan Surur'un yakalanmasına yönelik çalışmasını da sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da, Suriyeli 2 Gazeteci Boğazları Kesilerek Öldürüldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement