Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

ŞANLIURFA(AA) - Siverek Belediye Meclisi, Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

03.08.2016 15:26

ŞANLIURFA(AA) - Siverek Belediye Meclisi, Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ağustos ayı olağan toplantısında meclis üyeleri adına yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da darbe girişimiyle Türkiye'nin, tarihinin en önemli günlerini yaşadığını söyledi.

Millet olarak darbe girişiminin şokunu hala atlamadıklarını belirten Yılmaz, "Hepimizi derinden etkileyen ve daha şokunu üzerimizden atamadığımız hedefi milli iradeyi, milletimizi, halkımızı, hedef alan bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Hamdolsun, başta milletimiz ve duyarlı insanlarımıza darbe karşısında sergiledikleri tutumdan dolayı müteşekkiriz. Tabi bu ülke darbelerden çok çekti. Darbe demek temel hak ve özgürlükleri askıya alan, insan haklarını hiçe sayan ve her şeyden önemlisi insanların iradesine ipotek koymaktır." ifadelerini kullandı.

Mecliste grubun bulunan parti sözcülerinin de söz almasının ardından gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı.

- Viranşehir'de üstyapı çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir ilçesinde yürütüğü üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Prestij Projesi çerçevesinde başlatılan üstyapı çalışmaları Ceylanpınar, Karacadağ, Eski Derik ve Eski Urfa caddelerinde sürüyor.

Caddelerde inceleme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milli, yaptığı açıklamada ilçe genelinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Çalışmaların kısa süre tamamlamayı hedeflediklerini belirten Milli, daha temiz, daha sağlıklı bir ilçe için çalışmalar yaptıklarını, kentin en işlek 4 caddesinde yapılan çalışmalar sırasında esnafa anlayışından teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement