Sihirli Kuş Coco Balıkesirli Çocuklardan Tam Not Aldı - Son Dakika
Güncel

Sihirli Kuş Coco Balıkesirli Çocuklardan Tam Not Aldı

İlizyon gösterisinin kukla şovu ile birleştiği gösteri Balıkesirli çocuklara keyif dolu iki gün yaşattı.

21.01.2014 09:37  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM), haftasonu BSM Sahnesi'nde İstanbul'dan gelen çok neşeli bir konuğu ağırladı.
Çocukların ve yetişkinlerin katılımı ile gerçekleşen interaktif gösteri;"Sihirli Kuş Coco" Balıkesir'li sanatseverlerin karşısına çıktı.

Gösteriye ilginin büyük olduğu ettkinlikte 6 ayrı seansta yaklaşık 750 Balıkesirli çocuğa ulaşıldı. İlizyon gösterisinin kukla şovu ile birleştiği gösteri Balıkesirli çocuklara keyif dolu iki gün yaşattı. Sesiyle Sihirli Kuş Coco'ya hayat veren Sihirbaz Burak Parlı ile yaptığımız kısa söyleşide şu bilgileri kaydettik.

1992'de İstanbul'da Bakırköy Sahne Sanatları ekibi ile tiyatro hayatına başlayan Burak Parlı profesyonel tiyatroya ise 1995 yıında Karatahta Çocuk Tiyatrosu ile geçiş yaptı. Buradaki yıllarında ilizyon sanatını da öğrenerek icra etmeye başlayan Burak Parlı, 2000' de kendi kurduğu ekibi Palyaço Gezgegeni ile aralarında Hülya Avşar, Nejat Uygur, Mehmet Ali Erbil, Arzum Onan, Alex De Souza gibi birçok ünlü ismin de olduğu ailelerin çeşitli doğum günü vb etkinliklerinde gösterilerine devam etti.Yaptığı gösteri ile Türkiye'de benzeri olmayan bir işe imza attıklarını dile getiren Burak Parlı, Balıkesirli yetişkin ve çocuk izleyicilerinden tam not aldı. Balıkesir Sanat Merkezi'nin ev sahipliğini üstlenerek Balıkesirlilere sunulan gösteriyi Mavi Denizyıldızı Anaokulu, Yeni Yöntem Anaokulu, Plevne İlköğretim Okulu, Sevinç Kurşun Anaokulu, Bigadiç Cumhuriyet İlköğretim Okulu, İpek Yuvam Ana Okulu öğrencileri ve aileleriyle birlikte gelen çok sayıda çocuk izledi. Karşılaştığı yoğun ilgiden çok mutlu olduğunu dile getiren Burak Parlı gösterisinde kendine has ilizyon numaralarıyla büyük – küçük herkesi şaşırttı. Balıkesir Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan yaptığı açıklamada etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi.Sihirbaz Burak Parlı Mart ayı içersinde tekrar Balıkesirli sanatseverlerle birlikte olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sihirli Kuş Coco Balıkesirli Çocuklardan Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement