Silifke Şehit Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin Silifke'de Son Yolculuğuna Uğurlandı 2 - Son Dakika
Güncel

Silifke Şehit Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin Silifke'de Son Yolculuğuna Uğurlandı 2

Silifke Şehit Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin Silifke\'de Son Yolculuğuna Uğurlandı 2

Dha YURT - Silifke şehidini uğurladıHakkari'de merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş 29 yaşındaki Mehmet İlker Şahin, memleketi Mersin'in Silifke İlçesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

18.09.2016 18:56

Dha YURT - Silifke şehidini uğurladı

Hakkari'de merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş 29 yaşındaki Mehmet İlker Şahin, memleketi Mersin'in Silifke İlçesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'de düzenlenen törenin ardından uçakla getirildiği Adana'dan Silifke'ye karayolu ile götürülen 3 çocuk babası şehit Mehmet İlker Şahin'i taşıyan cenaze aracı ilk olarak baba evine getirilerek helallik alındı. Buradan Yeni Mahalle Evyap Cami'ne getirilen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun önünde eşi Özlem Şahin uzun süre gözyaşı döktü. Acılı eşi Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'in eşi Hayriye Cinbir sakinleştirdi. Şehit Uzman Çavuş'un küçük oğlu Ali Yusuf ise cami avlusunda olanlardan habersiz bir şekilde oyun oynadı. Şehit için düzenlenen uğurlama törenine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Yılmaz Tezcan, CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Hüseyin Çamak, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen törenin ardından cenaze namazı kılınan şehit Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin, Silifke Şehir Mezarlığında bulunan şehitlikte toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silifke Şehit Uzman Çavuş Mehmet İlker Şahin Silifke'de Son Yolculuğuna Uğurlandı 2 - Son Dakika


Advertisement