Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç Kosova'nın Unesco'ya Üyelik Talebi, Işid'in Unesco'ya... - Son Dakika
Güncel

Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç Kosova'nın Unesco'ya Üyelik Talebi, Işid'in Unesco'ya...

Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç Kosova\'nın Unesco\'ya Üyelik Talebi, Işid\'in Unesco\'ya...

Dha DIŞ HABER - Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç Kosova'nın UNESCO'ya üyelik talebi, IŞİD'in UNESCO'ya üyeliği gibi Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç, Kosova'nın UNESCO'ya üye olasının saçma olacağını söyledi.

05.10.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER - Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç Kosova'nın UNESCO'ya üyelik talebi, IŞİD'in UNESCO'ya üyeliği gibi

Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç, Kosova'nın UNESCO'ya üye olasının saçma olacağını söyledi. Daçiç, Bir Müslüman ülkesi UNESCO üyesi olamaz dedi.

Basın konferansında konuşan Daçiç, Kosova'nın UNESCO üyelik başvurusu ile ilgili şunları söyledi, Kosova'da dört kutsal mabedimiz dünya kültür mirasına girmiştir. Deçan Manastırı, İpek ve Graçanitsa Patrikhaneleri ile Prizen'deki Kutsal Manastır'ı risk altında eserler olarak UNESCO'nun koruması altına alındı. Kosova'nın UNESCO'ya üyelik talebi, IŞİD'in UNESCO'ya üyeliği gibi. Kosova ve IŞİD arasındaki fark göremiyorum.

Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç'in açıklması Kosova'da tepkiyle karşılandı .

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sırbistan Dışişleri Bakanı İvica Daçiç Kosova'nın Unesco'ya Üyelik Talebi, Işid'in Unesco'ya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement