Sur'daki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sur'daki Terör Operasyonu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Selçuk Paker'in baba evinde hüzün var. Selçuk Paker'in babası Sait ile annesi Sevgi Paker'in Ümraniye İstiklal Mahallesi Selçuk Sokak'taki evinin bulunduğu binaya ve sokaktaki bazı binalara Türk bayrağı asıldı.

30.01.2016 23:19

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Selçuk Paker'in baba evinde hüzün var.

Selçuk Paker'in babası Sait ile annesi Sevgi Paker'in Ümraniye İstiklal Mahallesi Selçuk Sokak'taki evinin bulunduğu binaya ve sokaktaki bazı binalara Türk bayrağı asıldı. Binanın önünde Paker için dua okundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'in yanı sıra ailenin yakınları da taziye ziyaretine geldi.

Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, terörün kökünün kazınması gerektiğini belirterek, "Terör meselesinin kökünden çözülmesi ve millet evlatlarının, vatan evlatlarının bu duruma düşmemesi için iktidarın elden geleni yapmasını talep ediyoruz. Bu durumda elimizden şehitlerimize rahmet okumaktan ve dilemekten başka bir şey gelmiyor. Şehidimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Yönter de şehit Selçuk Paker'in eşinin hamile olduğunu dile getirerek, "Acımız çok büyük. Her gün bir şehit veriyoruz, her gün bir ateş eve düşüyor ve analar ağlıyor. Yüreklerimize ateş düştü. Kardeşimize Allah'tan rahmet ve henüz çocuğunu karnında taşıyan hanım kardeşimize sabırlar diliyorum. İnşallah bu melanet, bu rezalet, bu ihanet kökünden kazınır ve Türk milleti böylesi acılar yaşamaz. Hepimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement