Suriye'den Antalya'ya Gelen Aileye Yardım - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Antalya'ya Gelen Aileye Yardım

Suriye\'den Antalya\'ya Gelen Aileye Yardım

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya şubesi, Suriye'deki iç savaş nedeniyle eşi, çocukları ve bazı akrabalarında oluşan 17 kişi ile Antalya'ya yerleşen Türk kızı Hacer Çekin'e kira, gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

07.01.2014 09:20

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antalya şubesi, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Antalya'ya yerleşen Suriyeli aileye gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Antalya Merkez Temsilcisi Yusuf Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'den gelerek Güneş Mahallesi'ndeki bir gecekonduya yerleşen Türk kızı Hacer Çekin ve beraberindeki 17 kişiye kira, gıda ve kıyafet yardımında bulunduklarını söyledi.

Suriye'de yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu dile getiren Tuncer, "Dernek görevlileri ve gönüllüler, Hacer ve ailesini mutlu etti. Aileye yardımda bulunduk. Misafir çocuklarımızın yüzlerini güldürdüğümüz için mutluyuz. İnşallah bir an önce düzenlerini kurarlar. Dernek olarak aileye yardımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Babasının ölümü üzerine Hatay'dan Suriye'ye giden ve burada evlenen Türk kızı Hacer Çekin, ülkedeki iç savaşta kayınpederinin ölmesinin ardından eşi, çocukları ve bazı akrabalarından oluşan 17 kişi ile 5 ay önce Antalya'ya gelmiş ve 3 odalı bir gecekonduya yerleşmişti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'den Antalya'ya Gelen Aileye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement