4 Siyasi Parti Gruplarından Kanlı Kavga İle İlgili Ortak Açıklama - Son Dakika
Güncel

4 Siyasi Parti Gruplarından Kanlı Kavga İle İlgili Ortak Açıklama

4 Siyasi Parti Gruplarından Kanlı Kavga İle İlgili Ortak Açıklama

TBMM'de grubu bulunan dört siyasi parti tarafından Genel Kurulu'nda dün yaşanan kavga ile ilgili ortak açıklama yayımlandı.

05.08.2014 16:19  Güncelleme: 16:50

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin arasında dün Genel Kurul'da tekme tokat kavga yaşanmış diğer vekillerinde karışmasıyla kavga büyürken Meclis'ye kan akmıştı. Taraflar kendi haklılığını savunurken Genel Kurul'a ara verilmek zorunda kalınmıştı.

Bugün TBMM'de grubu bulunan dört siyasi parti tarafından TBMM Genel Kurulu'nda dün yaşanan kavga ile ilgili ortak açıklama yayımlandı.

"MİLLETİN ONUR VE SAYĞINLIĞINA YAKIŞMADI"

Ortak açıklamada şunlar kaydedildi: "Milli iradenin en önemli temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarında milletimizin onur ve saygınlığına yakışmayan söz ve eylemler siyasi parti grupları olarak bizleri üzmüştür. Gerekçesi ne olursa olsun, kim tarafından işlenirse işlensin şiddetin hiçbir surette tasvibi mümkün değildir. Siyasi parti grupları olarak milletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisine yakışmayan bu davranışların önlenmesi ve bir daha yaşanmaması için, İçtüzük başta olmak üzere etkin önlemler alınması hususunda görüş birliğine varılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Siyasi Parti Gruplarından Kanlı Kavga İle İlgili Ortak Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • neco: başbakanın cumhur başkanı olacağını anladılar kudurmuş gibi sağdan soldan saldırıyorlar rabbim kuvet versin başbakanımıza 2 8 Yanıtla
  • adil: mhp şiddetlşe gelen bi parti ne olacak başka. . 1 4 Yanıtla
  • inan: bebelere balon bebelere balonnnnnn 4 1 Yanıtla
  • ajanda: uçan kafa atan ninjalar 1 0 Yanıtla
  • ŞERİF: yiyin birbirinize olan vatandaşa oluyor 1 0 Yanıtla

Advertisement