Türk Ocaklarından Şehit Eş ve Annelerine Plaket - Son Dakika
Güncel

Türk Ocaklarından Şehit Eş ve Annelerine Plaket

Türk Ocakları Sivas Şubesince, yılın kadını olarak seçilen şehit eş ve anneleri plaketle ödüllendirildi.

04.03.2017 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Ocakları Sivas Şubesince, yılın kadını olarak seçilen şehit eş ve anneleri plaketle ödüllendirildi.

Türk Ocaklarından yapılan yazılı açıklamaya göre, ocak binasında Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Programda konuşan Türk Ocakları Sivas Şube Başkanı Ahmet Bozdoğan, şehit ailelerinin hakkının asla ödenemeyeceğini belirtti.

Bu toprakların gerçek sahiplerinin şehitler olduğunu ve şehit ailelerine çok şey borçlu olunduğunu dile getiren Bozdoğan, "Üzerinde yaşadığımız kara parçasını aziz kanlarıyla sulayarak vatan olmasını sağlayan şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anmak, onların çok değerli ailelerini unutmamak, onlara karşı acziyetlerimizi bir kez daha dile getirmek için buradayız." ifadesini kullandı.

Programa katılımlarından dolayı şehit ailelerine teşekkür eden Bozdoğan, "En değerli varlığını, evladını, eşini ezanımız, bayrağımız vatanımız için şehit veren annelerimizi ve şehit eşlerini Türk Ocakları Sivas Şubesi olarak Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile yılın kadını olarak ilan ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Mustafa Hızal da şehit annelerini ve şehit eşlerini yılın kadını olarak ilan etmesinden ve düzenlenen programdan dolayı Türk Ocakları yöneticilerine teşekkür etti.

Hızal, "Her zaman milli manevi değerleri ön planda tutan, Türk Ocakların da olmaktan, birlikte program yapmaktan dolayı mutluyuz. Dünya Kadınlar Gününde derneğimizi, derneğimizin şahsında şehit annelerini ve eşlerini davet ederek plaket ve şükranlarını takdim eden Türk Ocakları yönetimine teşekkür ediyor, şehit ailelerine verdikleri önem ve değerden dolayı kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Programa şehitlerin anneleri ve eşlerinin yanı sıra, Sivas'taki bazı kadın dernekleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Ocaklarından Şehit Eş ve Annelerine Plaket - Son Dakika


Advertisement