Uğur'lu Bebekler 2 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Uğur'lu Bebekler 2 Yaşında

Uğur Eğitim Kurumlarının 45. yıl kutlamaları kapsamında ömür boyu ücretsiz eğitim vereceği Uğur isimli 24 bebek, Türkiye’nin çeşitli illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen doğum günü kutlaması ile ikinci yaşına girdi.

05.12.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Aralık 2012 tarihinde doğan 24 ‘Uğur’ adlı bebeğin doğum günü için Uğur Eğitim Kurumlarında kutlama yapıldı. İkinci yaşına giren Uğur’lu bebeklere kurum yöneticileri tarafından hazırlatılan hediyeler takdim edildi.

Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak; “Bugün 24 Uğurlu bebeğimizin doğum günü. Tüm bebeklerimizin kendilerine özgü birçok farklı özelliği var. Ancak hepsi doğum günlerini 5 Aralık tarihinde kutlayacaklar, farklı illerde de olsalar aynı okullara, aynı dershaneye gidecekler ve zamanı geldiğinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde tekrar buluşacaklar. Biz ise eğitimleri süresince farklılıklarını koruyarak her birinin kendi alanının en iyisi olması için çaba harcayacağız.” diye konuştu. Uğur Bebeklerin eğitiminin bundan böyle Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları kalite garantisi altında olduğunun altını çizen Lokman Durak, “Türkiye’de şirketlerin ömrü ortalama 12 yıl civarında iken 47 yıllık bir kurumda özelliklede bir eğitim kurumunda bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Onlar, Uğur Bebekler… Uğur Dershanelerinin 45. kuruluş yılında doğdular ve Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Sayın Enver Yücel sayesinde kurumlarımızın bebekleri oldular. Uğur Bebeklerimizin eğitimi bundan böyle Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının kalite garantisi altındadır.” şeklinde konuştu.

Programa çocuklarıyla birlikte katılan aileler yakaladıkları fırsattan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Ailelerden Deniz Akıncı kızının dünyaya geldikten sonra eğitim öğretim hayatı için sağlanan kolaylığın kendilerine büyük sürpriz olduğunu ve söz konusu bursun aile bütçeleri için ciddi anlamda kolaylık sağladığını aktardı. Anne Deniz Akıncı; “Bize sürpriz oldu aslında. Doğduğu gün Uğur Dershanelerinin tüm hayatı boyunca bir bursu söz konusuymuş. Bizimde haberimiz oldu ve bize direkt uğurla geldi. O yüzden ismi Uğur olarak kaldı. 2 senedir geliyoruz doğum günümüzü kutluyoruz. Yaklaşık 1, 1,5 yıl sonra başlayacağız bursumuza çok keyifliyiz çok mutluyuz. Çünkü artık Türkiye’de eğitim baya ciddi sıkıntılar içerisinde. Bizde bir şekilde gönderebilirdik özel okula, bizi biraz zorlayabilirdi ama bu bizi ileriye yönelik baya rahatlattı. Mutluyuz, keyifliyiz” dedi.

“UĞUR KENDİ UĞURUYLA GELDİ UĞURLU OLDU”

Üç çocuklu Top ailesi de Uğur Eğitim Kurumları tarafından sunulan imkandan çocuklarının eğitim öğretim hayatları boyunca yararlanmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi. Pastacılık yaparak geçimini sağladığını açıklayan baba Turgay Top; “ Şu an Türkiye’de eğitim bütün ailelere baya külfeti maliyeti olan bir durum. Çocukların eğitimiyle ilgili Uğur Dershanelerinin yapmış bizim için olduğu kampanyadan çok memnun kaldık. Çünkü şu gün çocuğumuzu bu şartlar altında okutmak istesek buradan alacağı eğitimi biz bu çocuğa veremezdik. Orta halli bütçede insanlarız bu da çok büyük bir şans. Uğur kendi uğuruyla geldi uğurlu oldu. İleride onun geleceğini iyi görüyorum iyi yere teslim ettik kendisini” diye konuştu.

Uğur’lu bebeklerden Uğur Aydın’nın annesi Pınar Aydın da yaşadığı mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: “ Hastanede böyle bir imkano öğrendik. Oğlum da adı gibi uğur getirdi. Herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Uğur bebeklerin, eğitim hayatlarının başlangıcı olan anaokulundan itibaren ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite dönemine kadar tüm eğitimleri Uğur Eğitim Kurumları tarafından karşılanacak. 

ALEV HAMİTOĞULLARI - GÖKHAN YARGICI

İSTANBUL

Uğur\'lu Bebekler 2 Yaşında
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uğur'lu Bebekler 2 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement