Üniversite Öğrencilerinden Minikleri Sevindiren Etkinlik - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerinden Minikleri Sevindiren Etkinlik

Van'da üniversite öğrencileri ile bir grup gönüllü, "Geleceğimiz İçin El Ele" projesi ile minik öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenledi.

11.04.2018 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da üniversite öğrencileri ile bir grup gönüllü, "Geleceğimiz İçin El Ele" projesi ile minik öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Parkı gönüllüleri ve Süphan Gençlik Merkezi üye ve görevlileri, Kurubaş ilk ve ortaokuluna geldi.

Öğrenci ve gönüllüler okulun bahçesinde boyama, zeka oyunları, spor ve resim etkinlikleri düzenleyerek çocukları eğlendirdi.

Üniversite öğrencileri ayrıca yaptıkları resimleri bahçede sergileyerek çocuklara bu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, okulda gerçekleştirilen etkinlikleri izledi.

Battal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul müdürü ve yetkililerinin üniversiteden talepleri olduğunu, kendilerinin de bu talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Okulun fiziki şartları için de çalışma yaptıklarını anlatan Battal, "Ağaç diktik, duvarları boyadık. Okulun kütüphanesi için kitap temin ettik. Tamirat ve boyama işlerini yaptık. Minik öğrenciler üniversite bünyesindeki Kedi Evi'ni gezme imkanı buldu. Bugün buradaki manzara bizi çok mutlu etti." dedi.

Etkinlik sonunda çocuklar için pasta kesildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerinden Minikleri Sevindiren Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement