Üretici Pazarı ile Üreticiler Kazanacak - Son Dakika
Güncel

Üretici Pazarı ile Üreticiler Kazanacak

Üretici Pazarı ile Üreticiler Kazanacak

Bergama Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısında aldığı karar ile Barbaros Mahallesi Ekin Loncası'nda üretici pazarı kurulacak.

11.02.2015 13:51  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üreticilerin ürünlerini değerinde satabilmelerine katkı sağlayacak olan Bergama Belediyesi Üretici Pazarı'nda stant açacak üreticilerin Bergama Ziraat Odası'na kayıtlı olması gerekecek ve sadece kendi ürettikleri ürünlerin satışını yapabilmelerine izin verilecek.

Bergama Belediyesi Üretici Pazarı'nda satışına izin verilen yaz ve kış sebze ve meyvelerinin miktarları Bergama Belediyesi Encümenince belirlenecek.

Bunun yanında Bergama Kapalı Pazar Yeri'nde ve Cumartesi günleri açılan semt pazarında sergi yerleri olan esnafların dışındaki Bergamalı üreticilere Üretici Pazarı'nda yer verilecek. Ayrıca Üretici Pazarı'nın kontrolü ve düzenin sağlanması Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.

Kurulacak olan pazarın üreticilere ekonomik anlamda ciddi katkısının olacağını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç,"Kurulacak pazar ile hem üreticilerimiz kazanacak hem de halkımız sağlıklı ürünleri tüketme imkanı bulacak. Özellikle köylülerimiz bu sayede ürettikleri ürünleri doğrudan pazarlama imkanı bularak kazanç elde edecekler" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üretici Pazarı ile Üreticiler Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement