Villa Satış Pazarlığı Yapılırken Otomobil Bagajındaki 350 Bin Lirayı Alan Aracı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Villa Satış Pazarlığı Yapılırken Otomobil Bagajındaki 350 Bin Lirayı Alan Aracı Yakalandı

Villa Satış Pazarlığı Yapılırken Otomobil Bagajındaki 350 Bin Lirayı Alan Aracı Yakalandı

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde, villa satışı için aracılık yaptığı kişiler pazarlık yaparken, parkedilen otomobilin bagajdaki 350 bin lirayı alıp izini kaybettiren Abdulkerim Ü., polis tarafından yakalandı.

06.05.2015 16:43

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde, villa satışı için aracılık yaptığı kişiler pazarlık yaparken, parkedilen otomobilin bagajdaki 350 bin lirayı alıp izini kaybettiren Abdulkerim Ü., polis tarafından yakalandı.

İstanbul'dan Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ne gayrimenkul almak için gelen Selim Değirmenci ve Cezayir Önder adlı işadamları, mal sahibi ile pazarlık yaptıkları sırada, iddiaya göre satışa aracılık eden Abdulkerim Ü. tarafından otomobilin camı kırıldı ve bagajda poşet içerisindeki 350 bin TL çalındı.

Geçen 14 Nisan günü meydana gelen bu olayın ardından yapılan incelemede, Abdulkerim Ü.'nün bu işi planlayarak daha önceden otomobilin bulunduğu alanı gören güvenlik kamerasının kablolarını koparttığı anlaşıldı. Ancak karşı binaların güvenlik kameralarının burayı gördüğünü hesaplayamadığından bu görüntüler sayesinde kimliği ortaya çıktı. Şüpheliye yardım ettiği ileri sürülen 2 kişi daha önce yakalanırken, 350 bin liryı alıp izini kaybettiren Abdulkerim Ü. de dün akşam saatlerinde polisin yaptığı kimlik kontrolü uygulamasında yakalanarak göz altına alındı.

Darıca Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince İstasyon Karakolu'na götürülerek burada sorguya alınan zanlı, daha sonra Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

FOTOGRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Villa Satış Pazarlığı Yapılırken Otomobil Bagajındaki 350 Bin Lirayı Alan Aracı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement