Yardıma Muhtaç Ailelerin Çocukları Sünnet Oldu - Son Dakika
Güncel

Yardıma Muhtaç Ailelerin Çocukları Sünnet Oldu

Yardıma Muhtaç Ailelerin Çocukları Sünnet Oldu

Edirne'nin Keşan İlçesinde 'Kızanlar Geleceğe Umutla Bakıyor' adlı proje kapsamında gelir düzeyi düşük ailelere mensup 40 çocuk sünnet ettirildi.

17.09.2014 17:32  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce onaylanan 'Kızanlar Geleceğe Umutla Bakıyor' adlı proje kapsamında başta Romanlar olmak üzere gelir düzeyi düşük ailelere mensup 40 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklara protokol mensuplarınca gram altın takıldı.

Güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bu yıl uygulanan 'Kızanlar Geleceğe Umutla Bakıyor' adlı 217 bin 180 lira bedelindeki proje kapsamında çoğunluğu Roman 40 çocuk için sünnet töreni düzenlendi.

Köşk Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Özcan, daire amirleri, mahalle muhtarları ve aileler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Dınkırcı, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Buradaki herkes kendini önemsesin. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Keşan'ın güzel bir geleceği var. Bu güzel geleceği beraber yönetmek zorundayız. Bu projeyi önemsiyoruz. Bu projenin sosyal, kültürel ve ekonomik ayağı var. Yeterli mi? Değil. Yapılacak daha çok işimiz var " dedi.

Daha sonra Keşan İlçe Müftü Vekili İbrahim Kuş tarafından dua okundu. Tören, protokol mensuplarınca sünnet olan çocuklara gram altın asılmasıyla son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yardıma Muhtaç Ailelerin Çocukları Sünnet Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement