Yenimahalle, "Zafer"İn 92. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Yenimahalle, "Zafer"İn 92. Yılını Kutluyor

Ankara Yenimahalle İlçe Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, Atatürk anıtına çelenk koyarak başladı. Yenimahalle'de zafer coşkusu gün boyu devam edecek.

30.08.2014 12:01  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına belediye binası önündeki Atatürk anıtına çelenk koyarak başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çelenk koyma töreninin ardından törene katılan vatandaşların Zafer Bayramı'nı kutladı. Anadolu Kaplanları Motosiklet Sporları Kulübü ve Ford Taunus Club'ın da katıldığı anlamlı günde, motosikletler ve klasik Ford Taunus araçlar konvoy oluşturarak Yaşar'la birlikte Yenimahalle'yi gezdi.

Yaşar, "Toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi'nin 92. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük coşkuyla kutluyoruz. Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazılmış bu zafer, insanüstü bir mücadele ile kazanılmıştır" dedi.

Zafer'in vatanı parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkansızlıklara rağmen kazanıldığına vurgu yapan Yaşar, "Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dehası ve Aziz Türk milletinin sarsılmaz azmi, inancı ve akıl üstü kahramanlığı ile kazanılmıştır" ifadelerini kullandı.

Yaşar, Yenimahalle'de 30 Ağustos kutlamalarının ve coşkusunun gün boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yenimahalle, 'Zafer'İn 92. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement