Yolculuklar Bu Yaz Hakan Kabil İle Daha Keyifli Olacak - Son Dakika
Güncel

Yolculuklar Bu Yaz Hakan Kabil İle Daha Keyifli Olacak

Kabil'in "Yolculuk" temalı bu özel çalışması ile sıcak yaz günlerinde seyahatler çok daha keyifli hale gelecek.

25.07.2017 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü DJ Hakan Kabil'den yepyeni bir CD… Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Atiye, Mehmet Erdem ve Ayşe Hatun Önal gibi isimlerin prodüksiyon çalışmalarında da remix'leriyle yer alan Hakan Kabil, 2017 yazının en dinamik CD'sine imza atmaya hazırlanıyor.

DJ Hakan Kabil 'in derleyip mikslediği "Summer Ride" albümü Sony Müzik etiketi taşıyor.

Çok yakında müzik marketlerde yerini almaya hazırlanan albümde dünyaca ünlü isimlerin şarkıları bulunuyor. Calvin Harris, Sia, The Chainsmokers, John Legend, Alan Walker gibi isimler bunlardan birkaçı…

Profesyonel DJ'lik kariyerine 2005 yılında Etiler Şamdan DJ ekibine katılarak başlayan Hakan Kabil'in yeni CD'sinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ajda Pekkan, Ferhat Göçer, Atiye, Mehmet Erdem ve Ayşe Hatun Önal gibi isimlerin prodüksiyon çalışmalarında da remix'leriyle yer alan ünlü DJ'in yaz CD'si tüm müzikseverleri dans ettirecek.

"Yolculuk" temalı bu özel albüm ile 2017 yazının seyahatleri çok daha keyifli hale gelecek. Kabil'in CD'si ile dinleyiciler görülmeye değer pek çok doğal güzelliğin yanı sıra, müziğin de yepyeni tınılarını keşfedecekler.
2011'den bu yana Türkiye'nin en gözde tatil merkezlerindeki seçkin beach ve otellerin ''Happy Hour'' partilerinde DJ'lik de yapan Kabil halen yurtiçi ve yurtdışında sayısız davet, lansman, defile ve organizasyonda DJ'lik ve müzik direktörlüğü görevlerini üstlenmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yolculuklar Bu Yaz Hakan Kabil İle Daha Keyifli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement