Ziraat Fakültesi 60. Yılında İlk Mezunlarını Onura Etti - Son Dakika
Güncel

Ziraat Fakültesi 60. Yılında İlk Mezunlarını Onura Etti

Ziraat Fakültesi 60. Yılında İlk Mezunlarını Onura Etti

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi "Tarım Bayramı" etkinlikleri kapsamında mezunları ve mevcut akademi kadrosuyla bir araya geldi.

15.01.2015 09:12  Güncelleme: 09:13

Ziraat Fakültesi Feyzi Önder Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin ilk mezunlarına "Başarı Belgesi" verildi.

İlk mezunlardan olan Prof. Dr. Nilat Aktan, Prof. Dr. Ömer Faruk Kavalar, Prof. Dr. Şükrü Hazım Emiroğlu, Reşat Gürel, Süheyla Zümreoğlu, Şükran Aktan'a belgelerini Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Akın Olgun teslim etti.

Daha sonra ise ilk mezunlardan Prof. Dr. Ayten Sevgican Gençoğlu, Abdülgani Çavuşoğlu, Doğan Usanmaz, Erdoğan Altuğlu, Güneş Bulgun ve Mehmet Çetiner'e belgelerini Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan Çiftçi verdi.

Turan Ölçer, Ülkü Özgüven, Yalçın Süzer, Yılmaz Ağme, Yılmaz Kalpalp ve Yüksel Boz'a da belgelerini Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ferruh Işın takdim etti.

Ayrıca İlk mezunlardan olan Prof. Dr. Ayten Sevgican Gençoğlu söz konusu panelde ilk mezunlara daha fazla yer verilmesi gerektiğini belirterek; "Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi sadece ziraat konusunda katkı yapmadı. Ege Üniversitesine ve Bornova ilçesine birçok katkı sağlamıştır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ziraat Fakültesi 60. Yılında İlk Mezunlarını Onura Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement