Zonguldak Yunus Palamutları Yemesi Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Yunus Palamutları Yemesi Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı

Yunus palamutları yemesi cep telefonu kamerasına yansıdıZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta çapariyle av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan bir balıkçının arkasına takılan yunusun, avlanan palamutları yemesi renkli görüntüler oluşturdu.

17.08.2018 11:42

Yunus palamutları yemesi cep telefonu kamerasına yansıdı

ZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta çapariyle av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan bir balıkçının arkasına takılan yunusun, avlanan palamutları yemesi renkli görüntüler oluşturdu.

Geçen Çarşamba günü sona eren çapariyle av yasağının ardından balıkçılar denize açılarak palamut avına başladı. Sabah erken saatlerinde Zonguldak açıklarında avlanan balıkçıların peşine takılan yunus ise renkli görüntüler oluşturdu. Balıkçı Suat Karakaş'ın kullandığı teknenin arkasına takılan yunus, çaparideki palamutları yemeğe başladı. Yunusun çaparideki balıkları yediğini gören Karakaş, yanındakilerle hızla çapariyi tekneye çekmeye çalıştı. Karakaş ve yanındakiler, çapariyi çekerken yunus palamutları yemeğe devam etti. Karnını doyuran yunus ardından denizde kayboldu. O anlar ise teknede bulunan bir balıkçı tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Uzun yıllardır balıkçılık yaptığını belirten teknedekiler, Böyle bir şeyi ilk defa görüyoruz. Ne kadar balık varsa hepsini yedi. diye konuştu.

Zonguldak Yunus Palamutları Yemesi Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Yunus Palamutları Yemesi Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement