Zübeyde Hanım Okulundan Anlamlı Yemek - Son Dakika
Güncel

Zübeyde Hanım Okulundan Anlamlı Yemek

Bergama Zübeyde Hanım Ortaokulu, Okul Aile Birliği üyeleri Okul yararına düzenledikleri dayanışma yemeğinde bir yandan okullarına destek sağlarken, diğer yandan gönüllerince eğelenme fırsatı buldular.

24.02.2015 17:36

Bu yıl Okul Aile Birliğine Başkanlığına seçilen Selda Günay ve yönetimde ki diğer ekip arkadaşları çocuklarının Eğitim gördüğü ve ilçenin göz bebeği konumunda olan Zübeyde Hanım Ortaokulu için seferber oldular.

Gönüllü veliler olarak bu kutsal görevi üstlendiklerinin ilk yıl olmasına rağmen okulun boyasından temizliğine kadar her tür faaliyetlerini üstlenen Okul aile Birliği yöneticileri, her gün bir eğitimci gibi sabahtan akşama dek okulda bulunarak kendilerine düşen oklun ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösterdiler.

Daha güçlü bir Zübeyde Hanım Orta Okulu yaratmak için çalışan Okul Aile Birliği yöneticileri önceki günlerde ise Caravan Resteorant'ta bir dayanışma yemeği gerçekleştirerek eğitimde birlikteliği, dayanışma ve yardımlaşmanın en iyi örneğini eğlenceli bir akşam geçirerek kanıtladılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Selda Günay "Günlerdir bu anlamlı yemek için arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalıştık. Yardım sever Bergama Esnaflarının katkılarıyla topladığımız birçok eşya ile yemek içinde çekiliş düzenleyerek ve okulumuza gelir elde etmeye çalıştık. Bu arada yemeğe katılan konuklarımız ise ayrıca gece boyunca eğlenme fırsatı buldular. Tüm veliler olarak mutluyuz" diyerek Eski Okul Aile Birliği Başkanı Munise Arslan Tekin'e yaptığı hizmetlerinden dolayı bir plaket verirken Ayrıca Okullarına destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zübeyde Hanım Okulundan Anlamlı Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement