Evıta Müzikali Görkemli Gala İle Perdelerini Açtı! - Son Dakika
Kültür Sanat

Evıta Müzikali Görkemli Gala İle Perdelerini Açtı!

Evıta Müzikali Görkemli Gala İle Perdelerini Açtı!

Tüm dünyada milyonların izlediği EVITA Müzikali'nin galası İstanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı

13.04.2011 08:45

Avea'nın ana sponsorluğu ve BKM organizasyonu ile ülkemizde gösterime giren ödül rekortmeni EVITA, dün gece gerçekleşen görkemli gala ile perdelerini açtı.

EVITA müzikalini, 22 yıl önce Türkiye'de sahnelendiğinde Evita rolünü üstlenen; Füsun Önal, Deniz Türkali, Nurseli İdiz ve Ruhsar Öcal, Che rolünü üstlenen Neco, Juan Peron rolünü canlandıran opera sanatçısı Suat Arıkan da izledi. Galaya ayrıca aralarında Gencay Gürün, Haldun Dormen, Göksel Kortay, Demet Akbağ, Gülşen Işık, Halit Kıvanç, Şebnem – Celal Çapa, Gülümser& Kaya Çilingiroğlu, Tilda Tezman, Aslı Ekşioğlu, Ayse Boyner & Bilgün Dereli, Hande&Murat Başoğlu, Nihal& Okan Buruk, Yonca Ebüzziya, Esra Oflaz Güvenkaya gibi sanat, medya ve iş dünyasından birbirinden ünlü isimleri ve Arjantin Büyükelçiliği Ateşesi Ezequiel Martin Barakat katıldı.

Ödül rekortmeni bir müzikal

EVITA ilk kez gösterime girdiği 1978'den günümüze dek en iyi müzikal, en iyi kadın oyuncu, en iyi müzik, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu, en iyi ışık, en iyi söz, en iyi tiyatro kareografisi başta olmak üzere 20'nin üzerinde ödüle layık görüldü.

Eva Peron rolünde Abigail Jaye, CHE rolünde Mark Powell'in yer aldığı ve İstanbul'da 16 kez gösterilecek olan EVITA Müzikali'nin unutulmaz balkon sahnesinin de aralarında bulunduğu etkileyici dekorları için İstanbul Kongre Merkezi'ne 6 tır dolusu prodüksiyon malzemesi kuruldu.

Müzikali izlemek için biletler biletix ve BKM gişesinde...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Evıta Müzikali Görkemli Gala İle Perdelerini Açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement