Gaziantepli 40 Öğrenci İlk Kez Deniz Gördü Tekne Turu Yaptı - Muğla - Son Dakika
Kültür Sanat

Gaziantepli 40 Öğrenci İlk Kez Deniz Gördü Tekne Turu Yaptı - Muğla

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin sahilde yürüyüşü Öğrencilerle kısa röportaj Öğrenci kafilesinin başkanı Öğretmen Ali Kölemen ile röportaj Marmaris Okul Aile Birlikleri Başkanı İbrahim Bolat'ın açıklaması Tekneden görüntüler - İslahiye ilçesinden geldikleri Marmaris'te ilk kez denizi gören 40 öğrenci, tekne turu yaptı Gaziantep'in İslahiye ilçesinden 40 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geldikleri Marmaris'te ilk kez denizi gördü.

21.04.2016 14:08

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin sahilde yürüyüşü

Öğrencilerle kısa röportaj

Öğrenci kafilesinin başkanı Öğretmen Ali Kölemen ile röportaj

Marmaris Okul Aile Birlikleri Başkanı İbrahim Bolat'ın açıklaması

Tekneden görüntüler - İslahiye ilçesinden geldikleri Marmaris'te ilk kez denizi gören 40 öğrenci, tekne turu yaptı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinden 40 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geldikleri Marmaris'te ilk kez denizi gördü.

Marmaris Okul Aile Birlikleri Başkanı İbrahim Bolat'ın öncülüğündeki organizasyonda, İslahiye'deki 15 okuldan 40 öğrenci, öğretmenleriyle 5 günlüğüne Marmaris'i ziyaret etti.

Gaziantepli çocuklar, İçmeler Mahallesi'nden tekne turuna katıldı.

Öğrenci kafilesinin başkanı Ali Kölemen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini Marmaris'e davet eden Bolat'a çocuklara yaşattığı mutluluk için teşekkür etti.

Kölemen, "Gezi için okulunda başarılı ve Marmaris'i görme imkanı olmayan öğrenciler seçildi. Hayatlarında ilk kez deniz görüyorlar. Bizim için çok anlamlı oldu. Çocuklar kadar biz de mutlu oluyoruz onları böyle görünce." dedi.

Bolat da ilk kez denizi gören çocukların neler hissettiğini çok iyi bildiğini ifade ederek, "Onlar için uzak bir hayale biraz katkı sağladıysam dünyanın en mutlu adamıyım. Onlardan daha çok heyecanlıyım." diye konuştu.

Gaziantepli 40 Öğrenci İlk Kez Deniz Gördü Tekne Turu Yaptı - Muğla
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Gaziantepli 40 Öğrenci İlk Kez Deniz Gördü Tekne Turu Yaptı - Muğla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hoca: bizde 10 yıldır burdayız daha deniz yüzü görmedik 0 0 Yanıtla

Advertisement