Starbucks, yeni arabaya servis mağazasını açtı - Son Dakika
Kültür Sanat

Starbucks, yeni arabaya servis mağazasını açtı

Starbucks, yeni arabaya servis mağazasını açtı

Starbucks, Türkiye'de 2022 yılı içinde hayata geçirdiği dijital konseptli ‚arabaya servis' mağazalarının sayısını hızla artırmaya devam ediyor.

06.01.2023 10:58  Güncelleme: 11:03

Starbucks, Türkiye'de 2022 yılı içinde hayata geçirdiği dijital konseptli ‚arabaya servis' mağazalarının sayısını hızla artırmaya devam ediyor. Yakın zamanda kahve tutkunu misafirlerinin yolculukları sırasında araçlarından inmeden sipariş verebilmelerine imkan sağlayan dijital ekranlar ile görüntülü sipariş konseptini hayata geçirmişti. Bu sefer de yeni dijital konseptli Ulubatlı Hasan Drive Thru mağazasını açtı.

Başakşehir'de açılan yeni Ulubatlı Hasan Starbucks Drive Thru mağazasında, sunulan dijital arabaya servis hizmetiyle kişilerin araçlarından inmelerine gerek kalmadan konforlu bir alışveriş deneyimi yapması sağlanıyor. Arabaya servis hizmetinin yanısıra sürdürülebilirlik anlayışı çerçevesinde tamamı geri dönüştürülmüş materyaller kullanarak Türkiye'deki mağaza konseptlerine bir yenisini daha ekliyor.

Bu yeni mağaza, yolcuğa bir mola verip kahvesini keyifle yudumlamak isteyen misafirleri her biri geri dönüştürülebilir özgün materyaller ve yeşilin tonlarıyla karşılıyor. Hem iç hem de dış alanlara yerleştirilen bitkiler, kahve üretimini ve sürdürülebilirliğinin hikayesini temsil eden tablolar, doğal renk paleti  ve duvarlarda kullanılan toprak tonlarındaki tuğlalar, misafirlere ziyaretleri sırasında rahatladıkları ve zihinlerini canlandırdıkları eşsiz bir Starbucks deneyimi sunuyor.

Marka, ilerleyen dönemlerde yeşil mağazalarının ve dijital deneyim sunan Arabaya Servis mağazalarının sayısını artırmaya devam edecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Starbucks, yeni arabaya servis mağazasını açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement