Türkiye Dünyanın En Önemli Turizm Fuarında Tanıtılıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Türkiye Dünyanın En Önemli Turizm Fuarında Tanıtılıyor

Türkiye, dünya seyahat pazarının en üst düzeydeki temsilcilerini buluşturan Dünya Seyahat Pazarı Fuarı'nda 783 metrekarelik bir stant ile etkinliklerine başladı Fuarda, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı olması dolayısıyla özel olarak yaptırılan "Çanakkale Anma Köşesi"nde, dönemi yansıtan siyah beyaz fotoğraflar sergileniyor.

04.11.2014 17:36

Türkiye, dünya seyahat pazarının en üst düzeydeki temsilcilerini Londra'da buluşturan WTM (Dünya Seyahat Pazarı) fuarı çerçevesinde görüşmelerine ve etkinliklerine başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, dünya turizmindeki en son eğilimlere yön verilen fuarda Türkiye, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yanı sıra kamu ve özel sektör işbirliğinde tanıtılıyor.

Londra Excel fuar alanında gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye, 783 metrekarelik bir stant ile yer alıyor.

Türkiye standında,  turizm sektöründe etkili bir konumu bulunan Lonely Planet tarafından dünyada seyahat edilebilecek en iyi bölgelerin belirlendiği "Best in Travel 2015"te en iyi bölge seçilen Gelibolu da özel olarak yer alıyor.

Ziyaretçilerden büyük ilgi gören ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı olması dolayısıyla özel olarak yaptırılan "Çanakkale Anma Köşesi"nde, dönemi yansıtan siyah-beyaz fotoğraflar sergileniyor.

Öte yandan Türkiye standında, Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince düzenlenen #takemeturkey adlı sosyal medya yarışmayla blog, instagram ve fotoğraf dallarında dereceye giren beş kişiye ödülleri verildi.

WTM, 6 Kasım'a kadar konuklarını ağırlayacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Türkiye Dünyanın En Önemli Turizm Fuarında Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement