"Clinton'a Oy Verin Oral İlişkiye Girelim" Diyen Madonna da Kaybetti - Son Dakika
Magazin

"Clinton'a Oy Verin Oral İlişkiye Girelim" Diyen Madonna da Kaybetti

"Eğer Trump yerine Clinton'a oy verirseniz, sizle oral yolla ilişkiye gireceğim" diyen dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Madonna, kaybedenler kervanına eklendi.

09.11.2016 09:18  Güncelleme: 10:15

ABD'de başkanlık seçimlerini kim kazanacak? Trump mı, Clinton mı? ABD'deki kritik başkanlık seçiminde nefes kesen yarış sonuçlandı.

YENİ BAŞKAN TRUMP

Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde zafer Trump'ın oldu.

KAYBEDENLERDEN BİRİ DE MADONNA OLDU

Kimse Trump'ın kazanacağına ihtimal vermiyordu. Bunlardan biri de dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'ydı. Instagram hesabından paylaştığı mesajda, ABD'lileri başkanlık seçiminin 'reality show' olmadığı konusunda uyaran Madonna, "Trump'ın seçilme ihtimali olduğu için bile dünyaya rezil oluyoruz" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

"ORAL YOLLA İLİŞKİYE GİRECEĞİM" DEMİŞTİ

Hatta bu konudaki iddiasını bir adım daha ileri götüren Madonna, "Eğer Trump yerine Clinton'a oy verirseniz, sizle oral yolla ilişkiye gireceğim." demişti. Ancak gelin görünki Madonna'nın oral ilişki teklifi bile Hillary Clinton'a kazandıramadı.

"Clinton\'a Oy Verin Oral İlişkiye Girelim" Diyen Madonna da Kaybetti

Son Dakika Magazin 'Clinton'a Oy Verin Oral İlişkiye Girelim' Diyen Madonna da Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement