Fenomen Reynmen, kendisini eleştiren Işın Karaca'ya küfür etti - Son Dakika
Magazin

Fenomen Reynmen, kendisini eleştiren Işın Karaca'ya küfür etti

Yeni şarkısı Ela ile müzik listesine damga vuran sosyal medya fenomeni Reynmen, YouTube tıklanma oranına inanmayan şarkıcı Işın Karaca'ya küfür etti.

16.07.2019 14:58

Son günlerin en çok konuşulan ismi YouTuber Reynmen, yeni klibi Ela ile kısa sürede 33 milyon dinlenerek Türkiye'nin gündemine oturdu. Güzel yorumların yanı sıra birçok eleştiriye maruz kalan Reynmen, tıklanma oranlarına inanmayan Işın Karaca'ya isim vermeden gönderme yaptı.

KÜFÜR EDEREK CEVAP VERDİ

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Reynmen, 'Şarkıların baya milyon izlendi ve ünlülerin iyi ve kötü tepkilerine ne demek istiyorsun?' sorusuna "Hepsine çok teşekkür ederim.Yorumları benim için çok değerli iyi veya kötü.Ama bazı or..." diyerek sözünü yarıda kesti.

"EZİKÇE GELİYOR"

Fenomen "Yaşça büyük sanatçıların başarısını tebrik etmek yerine eleştirmelerine ne diyorsun" sorusuna ise"Buna üzülüyorum çünkü yıllarca muhafaza etmiş ve ismini korumaya çalışmış bir şekilde. Herkesten ve her şeyden hatta ezik olduğunu düşündüğü benimle bile adını yan yana getirip bir şeyler konuşulması bana çok ezikçe geliyor.

"PİYASA O KADAR ELİNDE"

Işın Karaca Reynmen'in rekor kıran klibi için "Vallahi de billahi de tebrik ediyorum! Düşünsenize, dinlenmeden beğeniliyorsun, piyasa o kadar elinde! YouTube Allowing manipulation is being part of a crime! (YouTube Manipülasyona izin vermek suçun bir parçası olmaktır.)" demişti.

Fenomen Reynmen, kendisini eleştiren Işın Karaca'ya küfür etti
Fenomen Reynmen, kendisini eleştiren Işın Karaca\'ya küfür etti

Son Dakika Magazin Fenomen Reynmen, kendisini eleştiren Işın Karaca'ya küfür etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Elif Sare: Buna pirim verenler utansin 62 13 Yanıtla
  • 54: şunu sanatçı diye piyasaya sürenlerin Allah belasını versin. Dinleyenlerin 2 katı 54 8 Yanıtla
    Tokat : Piyasaya süren yok , internet çağı kendi kendini geliştirdi şarklılarıda iyi gayet . Sen ne anlarsın gerikafalı git şalvar giy Arap havası dinle 4 23 Lafım sana 54: Bela okumadan tepkini ver Bela döner dolşır söyleyeni bulur derler Bende senin gibi düşğnüyorum Ama bela okuma 21 5 A: ayn 7 5 Tc: Beddua'larin sende kalsin ! 0 0 Tc: Anca kiskançlik ! Gayet basarili adam kiskanma ) 0 0
  • Feryal: Sen kimsinki, bir Işın karacaya dil uzatacak kadar büyüdün mü? 33 7 Yanıtla
  • Vatandaş: Eee bu mu şimdi sanatçı ? Bu vb kişilere prim yaptıranlarda asıl kabahat bu şaklabanda değil 22 6 Yanıtla
  • Asla ışın. Öyle değil: Ama sen o Sölediğinin ta KENDİSİSİN. 17 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement