Hülya Avşar'ın Uyanıklığı İşe Yaramadı - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar'ın Uyanıklığı İşe Yaramadı

Hülya Avşar\'ın Uyanıklığı İşe Yaramadı

Ayvalık'a giderken bir benzincide ihtiyaç molası için duran Hülya Avşar, tuvalet sırasının önüne geçmek isteyince bir kadından dirseği yedi!...

07.05.2013 11:03

Geçtiğimiz gün müdavimi olduğu Ayvalık'a gitmek üzere yola koyulan Hülya Avşar; uyanıklık yapmaya çalışınca olanlar oldu! İstanbul-Ayvalık yolu üzerindeki bir benzincide 'ihtiyaç molası' veren Avşar Kızı; soluğu tuvalette aldı. Ancak; burada uzun bir kuyruk vardı.

UYANIKLIĞI İŞE YARAMADI!

Hemen pratik zekasını konuşturan ünlü sanatçı, yavaş yavaş sıranın önüne geçmeye çalıştı. Fakat; planı işe yaramadı. Hülya Avşar'ın birkaç sıra önündeki bir kadın; Avşar Kızı'nı tanımadı ve kendisine dirsek attı. Ünlü sanatçı da bu durumdan sonra sırada beklemeye koyuldu. Başına gelen olaya çok gülen Hülya Avşar, yaşadığını isim vermeden acunn.com'daki köşesinde şöyle anlattı:

KENDİSİYLE DALGA GEÇTİ

"Bulunduğun yol üzerinde VIP ünlü tuvaleti olmadığından kendini umumi tuvalette sıra beklerken buluveriyorsun. 'Siz olmasanız ben şimdi neydim?' diyerek kuyruğun önüne geçmeye çalışsan da; yediğin bir dirsek kendini kuyruğun arkasında bulmana yardımcı oluyor."

HEPİMİZ İNSANIZ

Avşar Kızı, 'umumi ünlüler' başlığıyla yazdığı yazısında şunları kaleme aldı: "Neymiş ünlüymüş, neymiş toplum içerisinde yürüyemiyormuş, neymiş tanınmamak için gözlük ve şapka takıyormuş, neymiş havalıymış; işte bir sıkışmayagör. Umumi tuvalette buluverirsin kendini; yani umumi sohbette. Hepimiz insanız işte.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hülya Avşar'ın Uyanıklığı İşe Yaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement