Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça'ya İmalı Gönderme - Son Dakika
Magazin

Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça'ya İmalı Gönderme

Balık keyfi yapan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, "Paramparça'yı izliyor musunuz" sorusuna gülerek "Ara sıra bakıyorum, gayet güzel" yanıtını verdi.

08.05.2016 17:10  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, olaylı bir şekilde ayrıldığı 'Paramparça' dizisine imalı bir göndermede bulundu. Kız kıza eğlenceye çıkan Yeşilçay, önceki akşam geldiği Arnavutköy Atlas Balık lokantasında felekten bir gece çaldı.

DAVA HAKKINDA KONUŞMADI

Yaklaşık 6 saat rakı balık keyfi yapan oyuncunun mekan çıkışı alkolü fazla kaçırdığı dikkatlerden kaçmadı. Aracına giderken sallandığı gözlenen Yeşilçay, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Özcan Deniz'le oynayacağı sinema filminin çekimlerine iki gün içinde başlayacağını belirten oyuncu heyecanlı olduğunu söyledi. Erkan Petekkaya ile aralarındaki dava için hafta arası ifade veren Nurgül Yeşilçay, olayın yargı süresince konu hakkında konuşmayacağını belirtti.

"ARA SIRA BAKIYORUM, GAYET GÜZEL"

Bir muhabirin eski rol aldığı diziyi izleyip izlemediğini sorması üzerine, "ara sıra bakıyorum, gayet güzel" şeklinde gülerek esprili bir cevap verdi. Diziden ayrılmasından sonra nasıl olduğunu soran bir gazeteciye Yeşilçay, "hayatta başarılar diliyorum" şeklinde imalı bir cevap verdi. Yeşilçay'ın diziden ayrılmasından sonra 'Paramparça'nın izlenme oranında düşüş görülmüştü.

Kaynak: Sözcü

Nurgül Yeşilçay\'dan Paramparça\'ya İmalı Gönderme

Son Dakika Magazin Nurgül Yeşilçay'dan Paramparça'ya İmalı Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ra: Kadın başka ne diyecektiki. Sizde öküzün altında buzağı arıyonuz valla 13 0 Yanıtla
  • Sahici: Bu kadını da hiç sevmem 6 5 Yanıtla
  • Faruk: Cok iciyon kiz sagligin bozulacak sonra demedi deme 10 0 Yanıtla
  • TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSINIZ!!!!!: diziden cikti diziye heyecan geldi 2 6 Yanıtla
    nazlı: tam tersi erkan efendi mide bulandırıyor o iftiralardan sonra 1 2
  • dedektif: Nurgül Yeşilçay ismini görmekten bıktım siz göstermekten bikmadiniz mi yeter artik 5 0 Yanıtla
  • Ayha n gür/emekl bapş Müfettiş./Sosyal güvenlik uz: memleketde her gün şehit veriyoruz.ne bu kadınlarla ilgili haberlerden bıktık....... 4 0 Yanıtla
  • erdal erman amasya: selam seni çok haklı buluyorum diziden sen gidince ben izlememe kararı aldım seni ilk gördüğümden itibaren ölesiye sevenlerdenim herşeynle çok harika çok tatlısın görüşmek üzere dört gözle yeni filmini bekliyorum kendine iyi bak güzelim 0 0 Yanıtla

Advertisement