Koruma ordusuyla gezmesi gündem olmuştu! Şef Somer Sivrioğlu tepkiler karşısında ilk kez konuştu - Son Dakika
Magazin

Koruma ordusuyla gezmesi gündem olmuştu! Şef Somer Sivrioğlu tepkiler karşısında ilk kez konuştu

MasterChef Türkiye'de jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun bir alışveriş merkezinde koruma ordusuyla mekana girmesi sosyal medyada tepki topladı. Yapılan yorumlara karşılık sessizliğini bozan Sivrioğlu, "Tanımayanların eleştirisi, vicdansızca olsa bile normaldir. Enteresan olan, tanıdığı, bildiği halde, sesini çıkarmayanlar. Hepinizin canı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

18.10.2022 22:36  Güncelleme: 00:44

MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak tüm Türkiye'nin tanıdığı Şef Somer Sivrioğlu'nun sosyal medyaya yansıyan görüntüleri olay oldu. Görüntülerde vatandaşların arasından koruma ordusuyla geçen Somer Şef herkesin dikkatini çekti.

YORUMLAR OLAY OLDU

Gittiği bir şehirdeki alışveriş merkezinde korumalarla gezmesinin ardından sosyal medyada ilginç yorumlar yapıldı. Somer Şef'in bu kadar korunması herkesi şaşırtırken "Adamı kaçırıp yemek tariflerinin formüllerini alabilirler", "Neden bu kadar koruma?", "Adam kuru fasulyeyi iyi yapıyor diye korunuyor" yorumları da yapıldı.

SOMER ŞEF YANIT VERDİ

Bu eleştirilerin ardından da Somer Şef, Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımla sessizliğini bozdu. Somer Sivrioğlu, "Tanımayanların eleştirisi, vicdansızca olsa bile normaldir. Enteresan olan, tanıdığı, bildiği halde, sesini çıkarmayanlar. Hepinizin canı sağ olsun." dedi.

Başlıksız-1

Koruma ordusuyla gezmesi gündem olmuştu! Şef Somer Sivrioğlu tepkiler karşısında ilk kez konuştu
Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Koruma ordusuyla gezmesi gündem olmuştu! Şef Somer Sivrioğlu tepkiler karşısında ilk kez konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mert çelik: cüsseye bak korkuyorsa yazık olmus cüsseye 33 7 Yanıtla
  • yunus toprak: Bunlar da kendini bir şey sandılar ama suç bizde bunları yukarılara çıkardık Allah bize akıl fikir versin ulan neyin koruması bu geceleyin biri arayıp tehdit mi etti de koruma takıyor ya da kendini bir halt mı zannediyor 12 0 Yanıtla

Advertisement