Süperstar'ın Onur Gecesi - Son Dakika
Magazin

Süperstar'ın Onur Gecesi

Süperstar\'ın Onur Gecesi

Fransızlar tarafından 'Türkiye'nin En Şık Kadını' seçilen Ajda Pekkan, Dany Brillant'ın verdiği konserde 'Yaşam Boyu Şık Başarı' ödülünü aldı.

20.09.2013 06:03  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajda Pekkan; Fransız şarkıcı Dany Brillant'ın önceki akşam Harbiye Hilton Hotel'de verdiği konserin konukları arasındaydı. Türk ve Fransız işadamlarının da katıldığı gecede; Ajda Pekkan'ı Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili karşıladı.

"GURUR DUYDUM"

Fransızlar tarafından 'Türkiye'nin En Şık Kadını' seçilen Pekkan'a, gecede 'Yaşam Boyu Şık Başarı Ödülü' verildi. Konser boyunca Büyükelçi Bili ile yan yana oturan Pekkan, Dany Brillant'a hayran olduğunu dile getirdi. Süperstar, konserin ardından şunları söyledi: "O kadar gurur duydum ki anlatamam. Dany Brillant'a ve bu seçimi yapan herkese sonsuz teşekkür ederim." Bülent Ersoy'un kendisine "Ucube" demesiyle başlayan polemikle ilgili konuşmayan Pekkan "O konuyu çoktan kapattım ve bir daha da açmayacağım" dedi. Geçtiğimiz günlerde Antalya'daki Mardan Palace Hotel'de sahneye çıkan Pekkan, otelin sahibi Telman İsmaliov tarafından sahneden indirildiği iddialarını da yalanladı: "Böyle bir şey söz konusu değil! Kimse beni sahneden indiremez."

MARDAN'DAN İDİALARA YANIT

Ajda Pekkan'ın sahneden indirildiği iddialarına, Mardan Palace'tan yazılı açıklama geldi: "Sayın Telman İsmailov, Ajda Pekkan'ı eşinin doğum günü için özel olarak davet etmiştir. Pekkan da üç şarkı söylemiştir. Doğum günü sonrası geceyi Mardan Palace'ta geçiren Pekkan, ertesi gün Antalya Havalimanı'na kadar uğurlanmıştır."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Süperstar'ın Onur Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement