Van'da Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Otomobil

Van'da Genel Seçime Doğru

AK Parti İl Başkanı Aras, liste dışında kalan milletvekili aday adaylarının AK Parti misyonunu en iyi şekilde taşıyan kişiler olduğunu belirterek, "AK Parti büyük bir ailedir, küskünlük olmaz" dedi

26.04.2011 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, liste dışında kalan milletvekili aday adaylarının AK Parti misyonunu en iyi şekilde taşıyan kişiler olduğunu belirterek, "AK Parti büyük bir ailedir, küskünlük olmaz" dedi.

12 Haziranda yapılacak milletvekili seçimlerine katılmak amacıyla Van'dan aday adayı olan 134 kişi ile mahalle temsilcileri onuruna yemek düzenlendi.

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan ile milletvekili adayları Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici, Zahir Soğanda, Abdulahat Arvas, Necat Görentaş ve Hasan Karadaş, davetlileri kapıda karşıladı.

Yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Aras, partilerinin çok büyük bir aile olduğunu ve listeye giremeyenlerin de kendilerine müracaat ederek çalışmalarda aktif görev üstlenmek istediğini vurgulayarak, "AK Parti büyük bir ailedir, küskünlük olmaz. Adaylık için partimize 134 kişi başvuruda bulunmuştu. Ancak aday gösterilecek sayı sekiz kişiydi. Liste dışında kalan diğer arkadaşlarımız da AK Parti misyonunu en iyi şekilde taşıyan kişilerdir. Önemli olan kentimiz ve ülkemizdir" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Burhan Kayatürk ise karşılaşılacak her türlü zorluğa katlanacaklarını, el ele, omuz omuza vererek, gönül birliği yaparak seçim yarışında başarıya ulaşacaklarını dile getirdi.

Aday adayları adına söz alan Yrd. Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise Van'ın kalkınması ve modern şehirler arasına girmesi için üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını ifade etti.

- VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Otomobil Van'da Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement