AK Partili Çakır: "6,5'luk masada tiyatro oynanmaya devam ediliyor" - Son Dakika
Politika

AK Partili Çakır: "6,5'luk masada tiyatro oynanmaya devam ediliyor"

AK Partili Çakır: "6,5\'luk masada tiyatro oynanmaya devam ediliyor"

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, "6,5'luk masada tiyatro oynanmaya devam edildiğini" söyledi.

26.01.2023 18:56  Güncelleme: 19:00

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, "6,5'luk masada tiyatro oynanmaya devam edildiğini" söyledi.

Çakır, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, yaklaşık 500 bin sözleşmelinin kadroya geçişinin sağlandığını anımsattı.

Pandemi döneminde üretimin durması ve küresel kriz nedeniyle oluşan barınma sorununu da 3,5 milyon vatandaşın faydalanacağı "İlk Evim İlk İş Yerim Projesi"yle çözmeyi hedeflediklerini dile getiren Çakır, memur, emekli ve asgari ücretle çalışanların maaşlarının enflasyon karşısında ezdirilmediğini; rekor zamlar yapılarak oluşabilecek sorunların engellendiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı borç yapılandırma paketiyle milletin bir sorununun daha çözüleceğini kaydeden Çakır, yaklaşık 2,5 milyon sürücünün ceza puanının silinerek 10 bin kişinin ehliyetinin iade edileceğini aktardı.

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili kanun teklifinin de dün itibarıyla milletvekillerinin imzasına açıldığını hatırlatan Çakır, teklifin kanunlaşmasıyla AK Parti'nin bu sorunu da ortadan kaldıracağını söyledi.

Çakır şunları söyledi:

"Maalesef 6,5'luk masada tiyatro oynanmaya devam ediliyor. Milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürmeyi başardık. Bundan sonra da aziz milletimizin sorunlarını bu kutsal çatı altında çözmeye devam edeceğiz. Varsın onlar sadece yemekle gündemlerini oluştursunlar. Türkiye'ye düşmanlık edenlerin yön verdiği 6,5'luk masada toplantılarına devam etsinler. Daha adaylarını bile belirlemeyen bu masa kesinlikle milletimiz nezdinde kabul görmüyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Partili Çakır: '6,5'luk masada tiyatro oynanmaya devam ediliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement