CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, vatandaşların piyasalardaki dalgalanmalardan etkilenmemek için dikkatli ve basiretli davranması gerektiğini ifade etti.

12.03.2015 12:29

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, vatandaşların piyasalardaki dalgalanmalardan etkilenmemek için dikkatli ve basiretli davranması gerektiğini ifade etti.

Öztrak, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile yaptığı görüşme sonrası, "piyasalarda yönetim krizinin aşıldığı yönünde yalancı bir bahar havası yaratıldığını" ileri sürdü.

Görüşme sonrasında yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı'nın iki danışmanının da görüşmeye katıldığının, danışmanların isimleri verilerek belirtildiğini kaydeden Öztrak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu şekilde Başbakan Yardımcısına ve TCMB Başkanına konumları hakkında mesaj verildiği anlaşılmaktadır. Dolayısıyla, Cumhurbaşkanı, Babacan ve Başçı'ya 'Arkana Hükümetin desteğini almış olsan da patron benim' demiştir. Öyleyse vatandaşlarımız piyasalarda yaratılan yalancı bahara, kısa zamanda kar yazmak için sahneye konan bu 'doldur-boşalt oyununa' dikkat etmelidir. Piyasalardaki dalgalanmalardan etkilenmemek için basiretli davranmalıdır. Aksi halde bu dalgaların altında ezilen her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement