Numan Kurtulmuş, "Kabinede Revizyon Söz Konusu Değil" - Son Dakika
Politika

Numan Kurtulmuş, "Kabinede Revizyon Söz Konusu Değil"

Numan Kurtulmuş, "Kabinede revizyon söz konusu değil" -"Avrupa'da şimdiye kadar Türkiye aleyhtarı bir akımın, İslam ve Türkiye düşmanı tavrın gelişmekte olduğunu ifade ettik. Topyekün hepsini aynı kategoriye katmadık.

01.05.2017 22:58

Numan Kurtulmuş, "Kabinede revizyon söz konusu değil"

-"Avrupa'da şimdiye kadar Türkiye aleyhtarı bir akımın, İslam ve Türkiye düşmanı tavrın gelişmekte olduğunu ifade ettik. Topyekün hepsini aynı kategoriye katmadık. Mogherini'nin açıklamalarını makul ve doğru açıklamalar olarak kabul ediyorum. Kaldı ki AB'nin geleceği bakımından yeniden Türkiye ile olan ilişkilerini düzenlemek, içe kapanmacı tavırları bırakarak Türkiye üzerinden açılım politikaları Avrupa'nın lehine olacaktır"

-" İsrail'in işgal ettiği topraklardan ve yeni işgalleri sürdürmesinden rahatsız olduğumuzu ifade ediyoruz. İsrail'in BM kararlarına uyması gerektiğini ifade ediyoruz. İki devletli çözümün bölge için yegane alternatif olduğunu belirtmek istiyoruz"

-"Türkiye laf olsun diye bu operasyonları yapmıyor. Fırat Kalkanı da, Suriye ve Irak kuzeyindeki PKK mevzilerine karşı yapılan operasyonlarda Türkiye'nin sınır güvenliğini korumak, terör örgütlerini tehditlerini ortadan kaldırmak için yapılan işlerdir, operasyonlardır. Herkesin bunu böyle görmesi lazım"

ANKARA (İHA)- Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamada bulundu.

Numan Kurtulmuş, "Kabinede Revizyon Söz Konusu Değil"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Numan Kurtulmuş, 'Kabinede Revizyon Söz Konusu Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement