Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Hangi Kanalda Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Saat Kaçta... - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Hangi Kanalda Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Saat Kaçta...

Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Hangi Kanalda Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Saat Kaçta...

Akhisar Belediye Çaykur Rize maçı hangi kanalda.

19.03.2016 10:48

Akhisar Belediye Çaykur Rize maçı hangi kanalda. Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediye Çaykur Rize arasında oynanacak maç bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Akhisar Belediye Çaykur Rize maçı Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Akhisar Belediye Çaykur Rize maçı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Akhisar Belediyespor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Abdülkadir Bitigen yönetecek.

akhisar

Akhisar Çaykur Rize maçı istatistikleri

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'da başlayacak. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Yemişken. Müsabakanın ilave yardımcı hakemleri de Oktay Taş ve Burak Şeker.

Ligde geride kalan 25 haftayı; 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyetle geçen Akhisar Belediye 38 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor. Çaykur Rizespor ise 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyetle elde ettiği 28 puanla ligin 14. sırasında.

İki takım arasında geride kalan 9 maçta Çaykur Rizespor'un 4 Akhisarsporise 3 galibiyet bulunuyor. 2 maç ise beraberlikle tamamlandı. Akhisarsportoplam 10 golüne, Çaykur Rizespor 13 golle yanıt verdi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Hangi Kanalda Akhisar Belediye Çaykur Rize Maçı Saat Kaçta... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement