Antalyaspor Dolu Dizgin - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Dolu Dizgin

Antalyaspor Dolu Dizgin

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, ligde rakiplerine karşı aldıkların galibiyetin öneminin bir kat daha fazla olduğunu söyledi.

28.09.2014 21:07

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, ligde rakiplerine karşı aldıkların galibiyetin öneminin bir kat daha fazla olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti.

Galibiyeti camialarına armağan eden Korukır, "Değerli bir rakiple oynadık. Ligde rakibimiz olan bir takıma karşı aldığımız sonuç, galibiyetin önemini bir kez daha arttırdı. Galibiyet ne kadar önemliyse bizim her hafta aldığımız mesuliyet o kadar artıyor. Çok önemli bir takımın hocasıyım. Gelecek haftalarda da aynı agresif ve pozitif oyunumuzu sahaya yansıtıp puanlar almaya devam edeceğiz. Haftaya Manisa deplasmanından da 3 puan almak istiyoruz. 3 haftadır arka arkaya aldığımız galibiyetler hem takımın moralini hem de futbolcularımızın kendine olan özgüvenini arttırdı" diye konuştu.

Geniş bir oyuncusu kadrosuyla çalıştığını aktaran Korukır, "28-29 oyuncu ile çalışıyoruz. Bu benim elimi kuvvetlendiriyor. Böyle devam edeceğiz. Sıkıntı çekmiyoruz. Çekersek alt takımlarımız var. Önemli olan takımdaşlığı yakalamak" ifadelerine yer verdi.

GAZİANTEP CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hakemlere yüklendi. Bugün sahada Antalyaspor'dan ziyade hakemlere karşı oynadıklarını ileri süren Sağlam, "Geride kalan 4 hafta içinde bu lige verilen hakemlerin genel anlamda eleştiriyorum. Biz agresif oynayan takım değiliz. Bu kadar kolay kart çıkarsa ilerleyen haftalarda takımlarda oyuncu kalmayacak. Bu ligin marka değerini yükseltmeye çalışıyoruz. Bu hakemlerle bunun engelleneceğini düşünüyorum. Maçın yorumunu bile yapmak istemiyorum. Bu maçın yorumunu hakemlerin vicdanına bırakıyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor Dolu Dizgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement