Beşiktaş Derbisi Öncesi Fenerbahçe'de Sakatlar Ne Durumda? - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Derbisi Öncesi Fenerbahçe'de Sakatlar Ne Durumda?

Beşiktaş Derbisi Öncesi Fenerbahçe\'de Sakatlar Ne Durumda?

Fenerbahçe'de derbi öncesi ideal savunma dörtlüsünden iki oyuncunun sakat olması teknik ekibi düşündürüyor.

19.03.2015 12:15

Hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal endişeli. Kartal'ın ideal savunma kurgusundan iki oyuncunun durumları henüz netleşmedi. Sakatlıkları bulunan iki oyuncudan özellikle Egemen'in oynama ihtimali zor görünürken, Gökhan'ın şansı ise daha yüksek.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın ardından 9,5 ay sahalardan uzak kalan, buna karşın dönüşünde yeniden ilk 11'deki yerini alan Egemen'in tedavisi sürüyor. Sol dizindeki sıvı artışına yönelik enjeksiyon tedavisi uygulanan milli futbolcunun dizindeki ağrının ve şişliğin önlenmesi hedefleniyor. Egemen'in durumu maç günü netleşecek. Egemen'in oynayamaması durumunda forma Bekir İrtegün'ün olacak. Bekir bu sezon 22 maçta sahaya çıktı ve Fenerbahçe'nin en fazla forma giyen stoperi konumunda.

Sağ dizinde ağrıları bulunan Gökhan Gönül'ün derbiye yetişme ihtimali ise Egemen'e göre daha yüksek. Haftanın büyük bir kısmını tedaviyle geçiren milli futbolcu, kadrodaki alternatifsizliği nedeniyle de Kartal'ın vazgeçilmezi durumunda.

Fenerbahçe kaleyi Volkan'ın koruduğu, savunmada ideal kurguyla, yani Gökhan, Egemen, Alves, Caner dörtlüsüyle oynadığı haftalarda Gençlerbirliği maçına kadar hiç gol yememişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Derbisi Öncesi Fenerbahçe'de Sakatlar Ne Durumda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement