Brezilya'da İlginç Forma Tasarımı - Son Dakika
Spor

Brezilya'da İlginç Forma Tasarımı

Brezilya\'da İlginç Forma Tasarımı

Brezilya 3.Lig ekiplerinden Madureira formasını Küba Bayrağı'nın renkleri ile dizayn ederken, Che Guevara'nın yüzünü de tasarıma ekledi.

16.11.2013 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya 3. Lig takımlarından Madureira, ilginç bir işe imza atarak Ernesto Che Guevara'nın yüzünün bulunduğu bir forma yaptırdı. Kulübün 1963 yılında Küba'ya yaptığı turun anısına hazırlanan özel kaleci formasında Küba bayrağındaki renkler kullanılırken, Che'nin yüzü formanın köşesine yerleştirildi. Ayda yalnızca 10 forma satabilen kulübün bu hareketi karşılıksız kalmazken, formanın çıktığı haftada 3000 adet satıldığı öğrenildi. Kulüp başkanı Elias Duba, Che'nin yüzünü diğer oyuncuların formalarına da koymayı düşündüklerini söylerken, "bu formaları giydirebileceğim büyük bir takıma sahip değilim ancak insanların gösterdikleri ilgi düşüncelerimi değiştirdi" ifadelerini kullandı.

Madureira kalecisi Robertinho da formayı çok sevdiğini ve giymekten büyük onur duyduğunu belirtirken, "kesinlikle harika bir forma, hatta uzun süredir gördüğüm en güzel forma diyebilirim. Başka takımlarında taraftarları bile almak istiyorlar" açıklamasını yaptı.

Kulüp yetkililerinin 2014 yılında Küba'ya bir tur yapmak ve gelecek sezon bu formaları giymek için ülkenin diplomatları ile temasa geçtiği bildirildi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Brezilya'da İlginç Forma Tasarımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement