Domenec Torrent ayağının tozuyla tarihe geçti! İlk üç maçını kazanamadı - Son Dakika
Spor

Domenec Torrent ayağının tozuyla tarihe geçti! İlk üç maçını kazanamadı

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent, ilk 3 maçında sahadan yenilgiyle ayrıldı. Hatay, Kasımpaşa ve Trabzonspor karşılaşmalarında mağlup olan sarı-kırmızılılarda Torrent, 18 yıl sonra ilk 3 maçını da kazanamayan ilk teknik direktör oldu.

24.01.2022 21:46  Güncelleme: 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de küme düşme hattıyla arasında 3 puan kalan Galatasaray'da kötü gidişi durdurulamıyor. Teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde henüz puan alamayan sarı-kırmızılılarda 18 yıl sonra bir ilk yaşandı.

GALATASARAY KÜME DÜŞME POTASINA 3 PUAN UZAKLIKTA

Hatayspor'a 4-2, Kasımpaşa'ya ise 3-1 mağlup olan Galatasaray, son olarak Trabzonspor'a da 2-1 kaybetti. Son 11 maçta yalnızca 1 galibiyet alan sarı-kırmızılılar peş peşe gelen kötü sonuçlarla Süper Lig'de küme düşme potasına 3 puan uzaklıkta yer alıyor.

HAGI'DEN SONRA BİR İLK

Galatasaray'da ilk 3 maçında sahadan mağlubiyetle ayrılan Torrent, sarı-kırmızılı takımın tarihine geçti. İspanyol çalıştırıcı, Gheorge Hagi'nin ardından (2004) Galatasaray'ın başında çıktığı ilk üç maçı da kaybeden ikinci teknik direktör oldu.

Domenec Torrent ayağının tozuyla tarihe geçti! İlk üç maçını kazanamadı

Son Dakika Spor Domenec Torrent ayağının tozuyla tarihe geçti! İlk üç maçını kazanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alican: Terimin enkazini kaldirmaya calisiyor..isi baya zor. 0 0 Yanıtla
  • murat atis: Fatih terim gelmiş geçmiş en büyük teknik drektördur.hakkını çiğnediler bunu bir fenerli olarak söyluyorum. Başkasını getirdinizde ne değişti. 0 0 Yanıtla

Advertisement