18 Ocak'taki Kongrede Yönetim Belirlenemezse, Eskişehirspor Kayyuma Devredilecek - Son Dakika
Spor

18 Ocak'taki Kongrede Yönetim Belirlenemezse, Eskişehirspor Kayyuma Devredilecek

Eskişehirspor Tribün Lideri Murat Diri, "18 Ocak'ta yapılacak olan Eskişehirspor'umuzun olağanüstü kongresinde aday bulunmaması durumunda Eskişehirspor kayyuma devredilecektir." dedi.

11.01.2019 14:31  Güncelleme: 17:23

Eskişehirspor'da yönetimdeki belirsizlik devam ediyor. Kulüp geçici icra kurulu üyeleri Vali Hanifi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında son kez çağrıda bulundu. 18 Ocak'ta yapılacak kongrede yönetimin belirlenememesi durumunda kulübün kayyuma gideceğini aktaran üyeler, şehrin ileri gelenlerinin biran önce Eskişehirspor'a sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

18 Ocak'taki Kongrede Yönetim Belirlenemezse, Eskişehirspor Kayyuma Devredilecek

"ESKİŞEHİRSPOR'DA DAĞILMA SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR"

Konuyla ilgi açıklama yapan Eskişehirspor Tribün Lideri Murat Diri, dağılma sürecinin başladığını belirterek, "18 Ocak'ta yapılacak olan Eskişehirspor'umuzun olağanüstü kongresinde aday bulunmaması durumunda Eskişehirspor kayyuma devredilecektir. Eskişehirspor alt liglere düşerse herkesin alacağının bir kuruşunu dahi alamayacağının bilinmesini isteriz. Eskişehirspor'un küme düşmesi durumunda alt liglerde hiçbir geliri olmadan mücadele edeceğini ancak biz Eskişehirspor taraftarlarının da mücadeleden asla vazgeçmeyeceğinin bilmesini de isteriz. Bizler bu imzaları biran önce toplayıp bir yönetim kurulu oluşturmak zorundayız. 18 Ocak'ta bir liste çıkmaması durumunda kulüp kayyuma devredilip tavsiyesi başlayacaktır. Bundan kimse vebal sahibi olmaması için herkesi imza vermeye davet ediyoruz." dedi.

18 Ocak\'taki Kongrede Yönetim Belirlenemezse, Eskişehirspor Kayyuma Devredilecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 18 Ocak'taki Kongrede Yönetim Belirlenemezse, Eskişehirspor Kayyuma Devredilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement