Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun Konuğu Zalgiris - Son Dakika
Spor

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun Konuğu Zalgiris

Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, yarın Litvanya takımı Zalgiris'i ağırlayacak.

09.01.2019 09:26  Güncelleme: 10:24

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında yarın sahasında Litvanya'nın Zalgiris takımıyla karşılaşacak.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki sarı-lacivertliler, 17. hafta mücadelesinde dün deplasmanda Rusya temsilcisi Khimki'ye 84-78 yenilerek 12 maç sonra mağlubiyet yaşadı.

FENERBAHÇE'NİN 15 GALİBİYETİ VAR

Fenerbahçe Beko, geride kalan 17 haftada elde ettiği 15 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider durumda bulunuyor. Zalgiris'in ligde 7 galibiyet ve 10 mağlubiyeti var.

İki takım arasında THY Avrupa Ligi'nde oynanan son 3 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı.

Euroleague\'de Fenerbahçe Beko\'nun Konuğu Zalgiris
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Euroleague'de Fenerbahçe Beko'nun Konuğu Zalgiris - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Deniz Kızılhan: Merhaba arkadaşlar. Benim yaşım 42. 12 yaşımdan bugüne kadarda basketbolu yakından takip ediyorum. İyi bir basketbol seyircisi ve gözlemcisi olduğumu düşünüyorum. Bana göre Fenerbahçe'nin bu sene finalfoura kalması çok zor. Bunun birinci nedeni kadronun çok daralması. İkinci nedeni ise takıma yeni gelen oyuncuların tabiki kimden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz) Lauverng ve Green' in takıma bir türlü uyum sağlıyamamaları ve istenilen performansı bir türlü gosterememeleridir. Özellikle de Lauverng' in bu konudaki eksikliği takımı olumsuz yönde, oldukça etkilemektedir. Çünkü Fenerbahçe hepimizin bildiği gibi, makina düzeninde oynayan bir basketbol takımı. Fakat, bu makinanın en küçük bir parçası bile iyi çalışmadığı zaman, çok kolay bozulabilen bir makina düzeninde oynuyorlar. Özellikle de takımın bu seneki en değerli oyuncusu olan Vesly' nin, oynamadığı dakikalarda, takım bir türlü istenilen performansı gösteremiyor. Tabi bunun en büyük nedeni de daha önce söylediğim gibi, takıma yeni gelen oyuncuların istenilen performansları, bir türlü gosterememeleridir. Özellikle de Lauverng' in. Kısacası arkadaşlar, Fenerbahçe eğer bu sene finalfoura kalmak istiyorsa, Vesely' in oyunda olmadığı dakikalarda, Lauverng' nin iyi oynaması gerekiyor ve Obradovic' inde artık Boby Dixon ısrarından vazgeçip, Eric Green' i takıma adapte etmesi gerekiyor. Bütün bunlar gerçekleşirse final foura gideriz arkadaslar. Fakat olmazsa futbolda olduğu gibi basketbolda kötü günler bizi bekliyor. Herşey gönlünüzce olsun. See you 2 1 Yanıtla
  • Temel: Haydi kanarya bu yıl euroligde en az ikincilik bekliyoruz.Yüzüne gözüne çok. 2 0 Yanıtla

Advertisement