Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Lucien Favre'yle Görüşecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Lucien Favre'yle Görüşecek

Galatasaray, Çaykur Rize maçı sonrasında 59 yaşındaki İsviçreli teknik adam Lucien Favre'yle masaya oturacak. Favre, İsviçre'de 2, Almanya'da ise 1 kez yılın hocası seçilmişti.

20.04.2016 09:20  Güncelleme: 11:58

Gelecek sezon için teknik direktör arayışına giren G. Saray'da yönetim çalışmalara başladı. Geçtiğimiz ay Lucien Favre'yle ilk teması gerçekleştiren Sarı-Kırmızılılar, İsviçreli teknik adamla Ç. Rize maçından sonra yeniden masaya oturacak.

Olumlu geçen son görüşmenin ardından yönetimin, 59 yaşındaki başarılı hocayla son detayları görüşüp el sıkışması bekleniyor.

G.SARAY'A SICAK BAKIYOR

İlk görüşmenin ardından yönetimden düşünmek için süre isteyen Favre, Cimbom'un kalan maçlarını izleyip analizlere başlamıştı. İsviçreli hocayla anlaşılması halinde son zirvede yeni sezon planlaması masaya yatırılacak. İsviçre'de 2, Almanya'da ise 1 kez yılın hocası seçilen Favre'nin G.Saray'a sıcak baktığı kaydedildi.

(Habertürk)

Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Lucien Favre\'yle Görüşecek

Son Dakika Spor Galatasaray, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Lucien Favre'yle Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bektaş: Hatalardan hala ders çıkarılamıyor. Galatasaraya yılın teknik direktör ü değil kariyerli,vizyonu olan biri lazım.Senede 3 teknik direktör değişeceğine o paralara doğru dürüst 1 teknik direktör alınsın. 1 2 Yanıtla

Advertisement