Galatasaray maçı sonrası Hikmet Karaman isyan bayrağını açtı: Finalde de Brezilya'yı verselerdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray maçı sonrası Hikmet Karaman isyan bayrağını açtı: Finalde de Brezilya'yı verselerdi

Galatasaray'la 1-1 berabere kalan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası kura çekimini değerlendiren Karaman, "Neden içeride oynamadığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe ile kupada deplasman maçı yaptık. Beşiktaş maçı da deplasmanda olacak. Sonraki rakip Trabzonspor, finalde de Brezilya'yı verselerdi." dedi.

13.02.2022 12:41  Güncelleme: 12:44

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Kayserispor'da Hikmet Karaman karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki kura şanslarına isyan etti.

"NEDEN İÇERİDE OYNAMADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Türkiye Kupası'nda eşleştikleri Beşiktaş'la deplasmanda oynayacaklarını belirten Karaman, "Neden içeride oynamadığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe ile kupada deplasman maçı yaptık. Beşiktaş maçı da deplasmanda olacak. Sonraki rakip Trabzonspor, finalde de Brezilya'yı verselerdi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçı sonrası Hikmet Karaman isyan bayrağını açtı: Finalde de Brezilya\'yı verselerdi

Son Dakika Spor Galatasaray maçı sonrası Hikmet Karaman isyan bayrağını açtı: Finalde de Brezilya'yı verselerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bulent Cebeci: ADAM sonuna kadar haklı TFF nin amacı BEŞİKTAŞ veya TRABZONSPOR a final oynatmak 0 0 Yanıtla
  • Murat Ercan: Sayın Karaman; elinizden söke söke kupayı alıp birilerine peşkeş çekeceğiz diyorlar hala anlamıyor musunuz? 0 0 Yanıtla

Advertisement